Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mercur este pe cale să devină retrograd și trebuie să te pregătești pentru asta

Energiile sunt într-adevăr în creștere și acum, odată cu trecerea timpului, lucrurile vor deveni din ce în ce mai intense. Mercurul retrograd înaintea noastră va dura destul de mult timp și ne va aduce atât de multă confuzie.Acest retrograd specific începe în data de 7 iulie și va fi în zodia Leu.Va rămâne în această secvență până pe 31 iulie și ne va aduce pe toți într-un punct mai frustrat și mai agresiv al viații noastre. Dacă începi să-ți pierzi temperamentul, îți vei da seama că acest retrodat este defapt cauza.

Mulți dintre noi vor fi mai mult în ton cu partea întunecată.Deși este cea mai mică planetă din sistemul nostru solar, este una care are un impact foarte puternic.Mercur este planeta care guvernează lucruri precum comunicarea și lucruri precum abilitățile noastre organizaționale. Când această planetă este retrogradă, nu putem să facem lucrurile în felul în care le-am face în mod normal.Comunicarea devine imposibilă și fiecare mesaj pe care vrem să-l depășim devine înclinat.Ei bine, cu totii ne vom aminti cum e sa intampini blocaje ca din senin in perioada urmatoare, din 7 pana pe 31 iulie.

Mercur retrogat aduce în viața noastră dificultăți în comunicare, anxietate nervoasă, întârzieri în călătorii și elemente pierdute. De asemenea, vă puteți aștepta ca lucrurile să stea pe loc, să vă frământe amintirile din trecut sau să vă întâlniți în mod neașteptat cu oamenii din trecutul vostru.De asemenea, Mercur retrogat poate face ravagii cu gândurile dvs.Acordați o atenție deosebită cuvintelor dvs. și încercați să nu reacționați prea repede în niciun argument sau dacă sunteți provocat în mod exclusiv.Verificați cu ușurință toate e-mailurile și postările de pe Facebook înainte de a atinge butonul de trimitere.

Este mai bine dacă evitați în această perioadă și semnarea contractelor, deoarece negocierile de afaceri vor fi într-o stare de flux. Unele detalii importante nu vor fi încă disponibile, iar altele pot fi nesigure sau necinstite.Cele mai periculoase momente pentru luarea deciziilor, negocierile, comunicarea și transportul sunt cele câteva zile când Mercur începe să fie retrograd.Deși, ar trebui să se ia în considerarea întreaga perioadă.Cu toate acestea, acesta va trece mai devreme sau mai târziu.Poate că lucrurile ce te așteaptă vor fi mai bune în ceea ce privește viața ta decât îți dai seama.

loading...

Add comment