Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop-de-boabe-de-soc

Lichiorul de boabe de soc, un digestiv natural, ușor de preparat acasă, benefic asupra tranzitului intestinal

Boabele de soc sunt pline de antioxidanți și bogate în vitamina C. Din aceste motive, lichiorul de soc este uneori păstrat în dulapul cu medicamente și scos în timpul sezonului de răceală și gripă. Odată ce ați încercat această băutură, vă veți îndrăgosti și de gustul ei plăcut, de aceea vă sugerăm să faceți cel puțin două sticle.Lichiorul de soc este delicios cu doar câteva linguri de zahăr. Acidul boabelor de soc este ceea ce face cu adevărat băutura mai degrabă decât dulceața zahărului, așa că, la fel ca în cazul multor lichioruri, se reduce la gustul personal.

Cum se prepară lichiorul de boabe de soc.
Avem nevoie de 800 grame de fructe de soc, o sticlă de 750 de ml de vodka, 50 grame zahăr și coaja unei jumătăți de lămâie.Puneți fructele de soc într-un borcan mare și turnați peste ele toate ingrediente.Sigilați apoi agitați borcanul și puneți-l într-un dulap întunecat timp de trei luni.Agitați de fiecare dată când vă amintiți că este acolo.După acest timp este perfect de băut, dar, dacă reușiți să vă rețineți, se va îmbunătăți odată cu vârsta atâta timp cât este lăsat etanș.Lichiorul de flori este „foarte accesibil și are o aromă foarte distinctivă, foarte florală.

Un păhărel mic de lichior pe zi, poate ajuta la tratarea bolilor gastrointestinale, cum ar fi constipația și indigestia.Știința modernă a coroborat multe dintre afirmațiile făcute despre siropul de soc în medicina tradițională. Fructul are un conținut scăzut de calorii și este plin de fibre alimentare, care ajută digestia și este, de asemenea, o sursă excelentă de nutrienți importanți pentru sistemul imunitar.Lichiorul de boabe de soc acționează ca un diuretic natural.Diureticele cresc cantitatea de apă și sare expulzată din organism sub formă de urină și sunt utilizate în principal pentru a trata hipertensiunea arterială. Au existat unele indicații că socul oferă proprietăți diuretice, împreună cu acționarea ca un laxativ în tratamentul împotriva constipației.Utilizările siropului de soc sunt variabile și diverse, inclusiv pentru acoperirea pe vafe și clătite, amestecarea în ceaiuri sau utilizarea exclusiv în aceste scopuri medicinale.

Nu există o recomandare universal recunoscută de sirop de soc pe care să o consumați într-o zi. Produsele individuale de soc au propriile doze recomandate de producător, care trebuie respectate. Cu toate acestea, cercetările au arătat că 15 mililitri de sirop de soc, luate de maxim două ori pe zi pot rezolva simptomele răcelii sau constipației, daca sunt luate suficient de devreme.

loading...

Add comment