Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mersul la servici înainte de ora 10:00 este ”o tortură”, conform studiilor

Un cercetător, dr. Paul Kelley , rezident al Universității Oxford, prin studiile sale, a furnizat fapte științifice pentru a susține numeroasele revendicări ale lucrătorilor care încep să lucreze înainte de ora 10 dimineața.Ei se plâng de cât de epuizați sunt când lucrează înainte de ora 10 dimineața. Pentru ei, este ca o „tortură” de zi cu zi cu care trebuie să se confrunte.Dr. Kelley a subliniat că persoanele care au împlinit 55 de ani se confruntă cu dificultăți de lucru înainte de 10, deoarece ritmurile lor cardiace nu sunt sincronizate cu orele obișnuite de muncă. Ea a sugerat cu tărie că ar trebui să existe o schimbare în programul de lucru la scară globală.

Se poate începe prin schimbarea orelor de școală ale copiilor.
Fiecare sugestie a cercetătorului se bazează pe un studiu complet. Diferite studii au sugerat că copiii în vârstă de zece ani se confruntă cu probleme în concentrarea activităților legate de școală. În cazul în care orele de școală încep de la ora 8:00 dimineața. Cu toate acestea, elevii obișnuiți au realizat performanțe educaționale excelente dacă aceleași ore de școală se schimbă și încep la ora 10:00. Cercetătorul adaugă, de asemenea, că dezvoltarea totală a copiilor în ceea ce privește performanțele educaționale excelează cu 10%.

Locul de muncă de la ora 8 dimineață duce la o societate lipsită de somn. Nu afectează numai aspectele fizice ale corpului nostru, ci și cele mentale. Atât de mult, coeficientul emoțional al unei persoane este degradat atunci când este plin de stres și nu are cantitatea necesară de somn. Funcționarea ficatului și a inimii noastre este asociată cu somnul nostru și, în mod clar, dacă somnului nostru nu este suficient, atunci suferim foarte mult.Corpul nostru uman este legat de Pământ și de ritmurile luminii solare pe care o primim. Efectuarea activității timpurii înainte de vârsta de 55 de ani afectează în mod negativ ciclul natural de 24 de ore.

loading...

Add comment