Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
metoda-japoneza

Metoda japoneză cu apă ajută la pierderea în greutate, tratează diabetul, bolile de ficat și artrita

Fără apă, viața pe Pământ nu este posibilă. Este elementul de bază necesar pentru supraviețuirea tuturor ființelor vii. Aproximativ 55% din greutatea corpului nostru constă în apă, ceea ce face obligatoriu să bem o cantitate suficientă de lichid pe zi pentru a menține echilibrul și a elimina toxinele din organism. Dar beneficiile sale nu se opresc aici.

Există o terapie japoneză cu apă care presupune să bei mai multe pahare de apă la temperatura camerei în fiecare dimineață, înainte de a mânca.Japonezii pretind că această practică poate trata o serie de probleme, de la constipație, boli de ficat, tensiune arterială până la diabet de tip 2.Mai multe studii sugerează că terapia cu apa poate ajuta la accelerarea metabolismului și la pierderea în greutate.

În afară de faptul că metoda japoneză cu apă presupune să bei mai multe pahare de apă dimineața pe stomacul gol, trebuie să urmați și un tipar strict.Spală-te pe dinți după ce ai băut apă. Evită să mănânci sau să bei ceva timp de cel puțin 45 de minute, după care poți continua cu rutina zilnică.După fiecare masă a zilei, nu trebuie să mâncați și să beți nimic timp de cel puțin două ore.

Teoria japoneză a apei pretinde că vindecă bolile și vă oferă o viață în formă și sănătoasă. Se crede că componenta de hidratare din apă poate juca un rol major în a ajuta la pierderea kilogramelor. Apa, după cum știm cu toții, are un efect de umplere. Bea un pahar cu apă înainte de masă ne poate împiedica să supraalimentăm și chiar să reducem pofta dintre mese. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să preveniți creșterea în greutate cauzată de consumul de calorii suplimentare. Nu numai aportul de apă, ci și pauzele stricte ale mesei ajută la consumul de mai puține calorii. Toți acești factori împreună susțin pierderea în greutate și vă ajută să rămâneți pe drumul cel bun.Pentru a fi în siguranță, nu bea mai mult de aproximativ 4 căni de lichid pe oră, deoarece aceasta este cantitatea maximă pe care rinichii unei persoane sănătoase o pot suporta deodată.

Această metodă ajută și la ameliorarea stresului.Apa consumată dimineața pe stomacul gol joacă un rol cheie în îmbunătățirea sănătății tale generale.

loading...

Add comment