Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Antibioticul natural care nu trebuie să îți lipsească din casă în sezonul rece.Amestecați oțet de mere, ghimbir, turmeric, usturoi, hrean și miere.

În sezonul rece, sistemul nostru imunitar are nevoie de susținere pentru a rămâne puternic și a combate diferitele infecții. O rețetă naturală ce a prins popularitate este un antibiotic casnic, obținut din ingrediente simple, care pot fi găsite ușor în majoritatea bucătăriilor.

Ingrediente:
Oțet de mere – Contribuie la echilibrarea pH-ului și are proprietăți antimicrobiene.
Ghimbir – Conține compuși antioxidanți și antiinflamatori, stimulând sistemul imunitar.
Turmeric – Este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare și antibacteriene.
Usturoi – Un puternic antibacterian natural, cu proprietăți antivirale.
Hrean – Are proprietăți antiseptice și expectorante.
Miere – Adaugă dulceață și are efecte antimicrobiene și antiinflamatoare.

Cum se prepară:
Zdrobește usturoiul, ghimbirul și hreanul pentru a elibera aromele și substanțele active.Într-un borcan, amestecă oțetul de mere cu toate ingredientele tocate. Adaugă turmericul și mierea. Amestecă bine pentru a obține o pastă omogenă.Lasă amestecul la macerat timp de câteva zile în frigider pentru a permite ingredientelor să se combine și să își maximizeze potențialul.

Cum se utilizează:
Ia o linguriță din acest amestec pe stomacul gol dimineața sau de câteva ori pe zi, în funcție de preferințe.
Poate fi adăugat și în diverse preparate culinare pentru a intensifica aromele și beneficiile sale.

Consultă un profesionist medical înainte de a consuma acest antibiotic natural, în special dacă ai afecțiuni medicale preexistente sau ești în tratament cu alte medicamente.

Această combinație de ingrediente naturale poate reprezenta un sprijin valoros pentru sistemul imunitar și poate oferi o protecție suplimentară împotriva infecțiilor sezoniere. Totuși, nu înlocuiește tratamentul medical și nu este destinat să trateze sau să vindece afecțiuni specifice. Utilizat cu înțelepciune, acest antibiotic natural poate fi un adjuvant util în menținerea sănătății în sezonul rece.

loading...

Add comment