Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 beneficii dovedite științific ale plantei Aloe Vera.

De-a lungul timpului, aloe vera a fost cunoscut pentru calitățile sale benefice. Acesta conține o cantitate imensă de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime. Am făcut o listă cu 10 propietăți micraculoase pe care le are această plantă, proprietăți care vă vor ajuta să vă mențineți sănătatea și frumusețea.

Îmbunătățește imunitatea.
Sucul de Aloe vera sprijină funcțiile protectoare ale organismului și conține vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar.Pentru a profita din plin de aceste caracteristici, vă sfătuim să pregătiți sucul folosind următoarele ingrediente:1 frunză de aloe, 1 pahar de apă, 1 lingurita de miere.

Menține părul sănătos.
Sucul de Aloe vă ajută să vă mențineți părul sănătos prin producerea unui efect de întărire, stimulând creșterea și adăugând strălucire.Pentru a face o mască de păr de aloe, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:1 frunză de aloe vera și 1 lingură de ulei de migdale.Se amestecă pulpa de aloe vera cu ulei de migdale și se aplică pe păr.Lăsați să acționeze 20 de minute. Apoi, clătiți masca cu apă caldă.

Îngrijirea pielii.
Aloe Vera nu doar hidratează pielea și îmbunătățește elasticitatea, dar ajută și la încetinirea procesului de îmbătrânire. În plus, compoziția chimică a plantei include elemente care împiedică apariția petelor pigmentare.Pregătiți o mască din suc de aloe vera, 3 linguri de apă și 5 linguri de alcool. Tratați-vă pielea cu această loțiune în fiecare zi, aplicându-o pe față și pe gât. Așteptați 10 minute, apoi spălați-o și aplicați o cremă hidratantă.

Îmbunătățirea microflorei intestinale.
Sucul de Aloe vera este eficient în tratarea sindromului intestinului iritabil și, de asemenea, calmează membranele mucoase ale stomacului și intestinelor.Planta are, de asemenea, calități antibiotice , împiedicând înmulțirea Helicobacter pylori – o bacterie care provoacă ulcere.

Tratarea arsurilor solare.
Pentru a vă vindeca rănile sau arsurile mai repede , puteți cumpăra dintr-o farmacie medicamente sau creme care conțin aloe vera.Sau, puteți crea cu ușurință un remediu acasă, luând o frunză de aloe, îndepărtând toată carnea suculentă și aplicând pulpa pe pielea afectată de 2-3 ori pe zi.

loading...

Add comment