Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum este să trăiești cu cineva din zodia Pești: iată ce obiceiuri are.

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante obiceiuri ale Peștilor și ce înseamnă să trăiești cu aceștia. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Peștii prefera calitatea peste cantitate cand vine vorba de prieteni. Nu le place să-și piardă timpul încercând să mențină sute de prietenii la nivel de suprafață.

2. Pestii isi iubesc prietenii si vor traversa oceanele pentru a-i ajuta si a petrece timp cu oamenii pe care ii iubesc.

3. Pestii sunt întotdeauna înțelegători și nu te judecă. De asemenea, sunt cunoscuți ca fiind cei mai toleranți față de toate semnele zodiacale.

4. Pestii au un talent pentru a citi intențiile adevărate ale persoanelor, sunt capabili să interpreteze limbajul corpului și alte indicii subtile.

5. Pestii au tendinta de a avea relații pe termen lung.

6. Pestii stiu foarte bine cum sa-si ascunda emotiile atunci când e nevoie.

7. Sunt perfecționiști notorii și nu suportă eșecul. De obicei, își stabilesc standarde înalte și se străduiesc în mod constant pentru a le atinge.

8. Nu le place să le deranjezi lucrurile sau să intri în intimitatea lor, fără să îți dea acordul.

9. Peștii pot fi temperamentali. Adesea sunt îmbufnați fără motiv și nici ei nu-și dau seama care e cauza.

10. Se duce un război continuu între mintea și inima unui Pește. Știe întotdeauan ce e mai bine pentru alții, dar îi este greu să decidă ce e mai bine pentru el însuși.

11. Peștii zâmbesc de multe ori ca să-și ascundă suferința. Sunt dărămaâi și plâng atunci când sunt singuri.

12. Pentru Pești nu contează banii și averea, ci lucrurile mici, care le ocupă cea mai mare partea din suflet.

13. Peștii nu suportă situațiile când sunt obligați să ia o decizie importantă, pe moment. Ei sunt foarte calculați și le place să pună în balanță toate lucrurile, analizând totul cu foarte mare atenție, atunci când iau o decizie.

14. Peștii nu suportă ca cei din jur să nu fie sinceri cu ei și să inventeze tot felul de scuze stupide. Lor le place să li se spună adevărul în față, oricât de dur ar fi.

loading...

Add comment