Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să faci ca mirosul de parfum să reziste mai mult timp

Dacă ați purtat același parfum ani de zile sau chiar luni, probabil că ați devenit desensibilizat să-l miroșiți de sine, de aceea se simte ca și cum nu ar mai rezista mirosul. Dar asta nu înseamnă că alții nu simt mirosul. În schimb, urmați aceste trucuri pentru a face ca mirosul de parfum să reziste mai mult timp.

1) Hidratați.
Timpul ideal pentru pulverizarea parfumurilor este imediat după un duș când căldura a deschis porii și ați aplicat loțiune de corp. Acest lucru va face ca mirosul să reziste mult mai mult timp.

2) Pulverizați pe haine.
O modalitate de a face ca parfumul să dureze mai mult este să-l pulverizați pe cămașă sau, în lunile mai reci, pe haina sau jacheta de piele.

3) Alegeți formule de parfumuri bazate pe ulei.
Uleiul este cu siguranță cel mai îndelungat, deoarece se agață de piele și este mai puțin volatil, dar subtilitatea notelor nu va fi aceeași ca într-o apă de parfum.

4) Adăugați o notă grea.
Trebuie să căutați parfumuri care amestecă notele feminine cu cele lemnoase, animale sau picante.

5) Nu vă frecați încheieturile.
Procesul de frecare inhibă notele de top ale parfumului, făcând mirosul ușor diferit și mai dulce.

6) Depozitați-l corect.
Parfumurile sunt distorsionate atunci când sunt expuse la lumină și căldură sau frig extrem, astfel că baia și frigiderul sunt în afara limitelor. Locul ideal ar fi dulapul tău.

loading...

Add comment