Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu ce zodii e compatibil Taurul?

Taurul poate fi încăpățânat, puternic și iritabil, dar compatibilitatea cu Taurul sugerează că pot fi extrem de senzuali, îndrăgostiți de pace și cunoscători de frumusețe.Deși nativul Taur este foarte muncitor, uneori poate fi foarte indolent.

Taurii sunt cei mai compatibili cu: Rac, Capricorn, Pesti

Compatibilitatea cu Racul este foarte bună, deoarece ambii au o nevoie profundă de securitate, confort de lux și au un interes în dezvoltarea relațiilor pe termen lung.

De asemenea și cu Capricornul împărtășesc o nevoie profundă de securitate. Capricornul are un instinct natural pentru a găsi modalități de a câștiga mai mulți bani și, astfel, a face o potrivire perfectă cu Taurul. Compatibilitatea lor indică faptul că ambii sunt sensibili și pasionați și, prin urmare, o sesiune în pat va fi extrem de satisfăcătoare pentru amandoi.

Un alt semn conform compatibilității zodiacale Taur este Pestii. Acești doi nativi au mai multe asemănări. Ei iubesc pacea, frumusețea, arta și muzica și, pe baza acestor asemănări, sunt capabili să construiască o relație pe termen lung. Chiar și diferențele se complimentează reciproc.Taurul oferă stabilitate peștelui, în timp ce peștele, având o imaginație copioasă, nu numai că oferă varietate vieții sale, ci și fericirea conjugală.

Taurul este cel mai puțin compatibil cu: Varsator, Gemeni, Sagetator.

Compatibilitatea cu Vărsătorul este printre cele mai slabe.Vărsătorul este neglijent și detașat, chiar și în relații, și are tendința de a merge împotriva atitudinii Taurului, care este iubitor de stabilitate și sensibil.

Un alt semn zodiacal cu care nativii Taur nu sunt compatibili este Gemenii. Ei au niveluri diferite de energie.Taurul este lent și constant, în timp ce Gemenilor le place să ia lucrurile pe fugă. Mai mult, Taurul iubește stabilitatea, în timp ce pe Gemenii îi deranjează și iubesc aventura și par a fi nestatornici.

Sagetatorul este un alt semn cu care Taurul nu se înțelege prea bine. În mod sigur, întâlnirile lor sexuale pot fi satisfăcătoare la nivel fizic, dar întrucât nu apreciază calitățile înnăscute ale fiecăruia, relația nu are mult de viitor.

loading...

Add comment