Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Se întâmplă de vineri,13! Fenomenul astronomic ce va afecta toți românii

Dacă sunteți interesat de stele sau astrologie sau chiar dacă nu vă interesează deloc, tot trebuie să știți că în noaptea de vineri 13 septembrie, luna va fi incredibil de fascinantă și rară.În mod normal, o lună plină apare într-un moment specific. Dar această lună este destul de specială. O lună plină în data de vineri 13 este un fenomen rar, ultima oară fiind întâlnit în urmă cu 20 de ani. Apariția lunii va avea loc exact la ora 12:33 sâmbătă, 14 septembrie, dar, potrivit NASA, va apărea perfect circular pentru ochii noștri, de joi seara până duminică dimineața.

Vineri va fi prima lună plină din această toamnă.Acest fenomen astrologic aduce un aer magic, misterios și fermecător tuturor zodiilor.Luna plină din această dată va aduce mult romantism, iar emoțiile și trăirile fiecărei zodii vor fi intensificate.

Luna Plină este un fenoment astrologic fascinant de vizionat. Se va putea vedea cu ochiul liber sau poate fi observată prin telescop la un Observator. Sunt cunoscute diferite superstiții despre luna plina.În primul rând este vechea superstiția despre Lună și bani.Luna este făcută din argint, așa că atunci când vezi Luna plina, lovește buzunarul sau portofelul, pentru mulți bani.În timpul lunii pline, ar trebui să stai departe de o altercație, deoarece acestea pot provoca efecte de durată și probleme grave.Nu dormi niciodată direct sub Luna plină, pentru că poate aduce boală și chiar moarte.De asemenea, se spune că este ghinion dacă cineva arată cu degetul la Lună plină.Luna Plină te poate păcăli și induce o stare de hipnoză unor persoane.

In noaptea de 13 spre 14 septembrie luna plină va fi în semnul Pești.Cuvintele cheie pentru aceasta perioada sunt: schimbare, transformare, crestere, abundență și început.Luna plină în pești este denumită și luna recoltei.Se spune că ea ofera ocazia de a culege primele roade a ceea ce ai semanat mai devreme, in preajma Lunii noi in Fecioara de acum 2 saptamani, de la final de august.

loading...

Add comment