Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori, vorbind cu sora ta, este singurul lucru de care ai nevoie

În măsura în care te-au supărat când erai mai tânăr, că a mai apărut cineva în familia ta, să știi că există multe beneficii a avea un frate sau o soră. Indiferent dacă sunt foarte apropiați de părinții dvs. sau dacă aveți nevoie doar de cineva care să vă laude, puteți oricând să vă bazați pe frații dvs. să fie acolo când aveți nevoie de o mână de ajutor. A avea un frate sau o soră este chiar un lucru bun. Și dacă ești destul de norocos să vii dintr-o familie mare, ai și mai multe motive să te simți binecuvântat. Iată câteva dintre acestea.

Ai întotdeauna un aliat
Indiferent dacă te comporți mai rău cu părinții tăi sau într-un argument cu un alt membru al familiei, poți oricând să contezi pe fratele tău că este de partea ta.

A văzut și părțile tale rele și tot te iubește
Indiferent de ce vei face, vă veți certa sau vă veți bate, până la final tot vă veți împăca, pentru că vă iubiți indiferent de ce veți face.

Dulapul ei, e și dulapul tău
Dacă sunteți destul de norocoși să aveți un frate care are aceeași dimensiune ca tine și același sex, veți profita de avantajele unei garderobe comune. Și dacă nu aveți aceeași dimensiune, cel puțin puteți să le „împrumutați” accesoriile.

Primești mai multe cadouri
De sărbători, cumpărarea de cadouri poate deveni scumpă, dar dacă aveți o familie mare, puteți să vă faceți daruri împreună sau poate chiar cadouri comune.

Ai întotdeauna o a doua casă
Distanta este urâtă, dar daca fratele tau se intampla sa traiasca departe, stii mereu ca ai un loc unde sa stai.

Sunt acolo pentru tine în vremuri de nevoie
De la locuri de muncă pierdute până tot felul de probleme neplăcute, dacă ai nevoie de o îmbrățișare sau un umăr pe care să plângi, fratele tău va fi acolo în câteva secunde.

Ei vor fi cei mai buni prieteni ai tăi
De obicei, ei sunt cea mai buni prieteni ai tăi pe tot parcursul vieții. În timp ce îmbătrânim, te vei apropia și vei fi mai fericit pentru asta.

loading...

Add comment