Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ce fel de element ești, în funcție de semnul zodiacal?

După cum probabil știți, toate cele 12 semne zodiacale au fost clasificate pe baza a 4 elemente: pământ, aer, foc și apă. Fiecare semn zodiacal posedă trăsături și caracteristici unice, în funcție de elementul unde se încadrează. Toate cele patru elemente trebuie să existe pentru ca lumea să aibă un echilibru, pentru că fără unul, alinierea și energia Pământului ar deveni slăbite. Indiferent de elementul pe care îl reprezentați, faceți o parte foarte necesară a universului. Avem nevoie de apă să supraviețuim, avem nevoie de foc să ne încălzim, avem nevoie de aer pentru a respira și avem nevoie de pământ, bineînțeles, să trăim și să ne cultivăm.

Ce fel de element esti, in functie de semnul zodiacal?

Semnele de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Berbecul iubeste sa-și faca noi prieteni din toate categoriile sociale. Ei au un suflet bun, în ciuda faptului ce ar putea părea la suprafață. Odată ce vorbiți cu ei, veți vedea natura adevărată, fermecătoare și prietenoasă a acestora. Ei au un entuziasm pentru viață, care îi atrage pe cei din jur.

Leu (23 iulie – 21 august)
Leului îi place să fie în lumina reflectoarelor ori de cîte ori poate și are mare încredere. Ar putea părea puțin egoist, însă natura lor înverșunată și îndrăzneață le cere pur și simplu să-ți spună adevărul. Puteți conta pe un Leo pentru orice, și ei vor crește în rolul de conducător dacă nimeni altcineva nu o face. De asemenea, vă vor face să râdeți cu personalitatea lor fermecătoare.

Sagetator (23 noiembrie – 22 decembrie)
Sagetatorii se pot înfuria destul de ușor și au tendința de a se opri singuri după un argument încălzit. În afară de aceasta, cu toate acestea, ei au o mulțime de calități deosebite. Ei iubesc aventurile, așa că pregătește-te să călătorești pe scară largă cu un Sagetator. De asemenea, iubesc conversațiile profunde și chestionează lucrurile în viață. Sagetatorii au o personalitate creativă, contemplativă odată ce le cunoști, în ciuda faptului că sunt aparent simpli în exterior. Ei au un interes în toate întrebările care nu au răspunsuri și nu se opresc niciodată din explorare.

Semnele de apă: Pesti, Rac, Scorpion

Apa ne dă viață, dar o mulțime de mistere se află sub adâncimile ei tulburi. Ca și apa, oamenii născuți sub acest element au multe mistere.

Pesti (20 februarie – 20 martie)
Pestii au o personalitate multidimensionala. Le place să socializeze, dar au nevoie de o singurătate pentru a se reîncărca. Ei rezonează cu artele, jocurile video și orice altceva creativ și imaginativ. Ei se adaptează cu ușurință mediului lor și sunt prieteni minunați care nu vă vor părăsi niciodată. Misterioși din punct de vedere al naturii, ei se deschid pentru tine dacă se simt confortabil în compania ta.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Racul este un semn iubitor alcătuit din persoane profund sensibile. Ei sunt prieteni excelenți, iubitori și părinți ideali. Ei doresc armonie și fericire pentru toată lumea din jurul lor. Zodia Rac este considerată aproape perfectă. Ei își pun întotdeauna pe cei dragi pe primul loc și vor merge literalmente la marginile Pământului pentru ei.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Scorpionii sunt, de asemenea, iubitori și pasionali. Ele apar la început zodii misterioase, dar se vor deschide la timp. Scorpionul este extrem de inteligent, viclean și perceptiv, astfel încât să nu credeți pentru o clipă că puteți să-i păcăliți cu ceva. Scorpionii sunt instinctiv extrem de protectori cu cei dragi. Scorpionul posedă trăsături puternice de protecție și instincte care îi fac să fie defensivă în defavoarea celor dragi.Când se îndrăgostesc de o persoană pot fi complet orbiți de dragoste. Ei se implică complet în relația lor, încât restul lumii pare să dispară pentru ei.

Semnele Pământului: Taur, Fecioară, Capricorn

Semnele pământului sunt cu ușurință cei mai stabili și mai fiabili oameni de pe pământ pe care îi veți întâlni.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
În timp ce taurul este încăpățânat, este de asemenea puternic, fiabil și curajos. Taurul are o dorință puternică de reușită și nu se va opri până nu atinge scopul. Ei au mari aspirații în viață și vor lucra din greu pentru a ajunge acolo unde vor să fie. Ei nu își arată emoțiile cu ușurință, ci sunt mari ascultători pentru cei care au nevoie de ajutor. Ei sunt prieteni buni și iubesc să meargă în călătorii.Taurul este loial până la sfârșitul celor care și-au câștigat încrederea.

Fecioara (22 august – 23 septembrie)
Fecioara, are de asemenea, o abordare logică și practică a vieții. Ele au minți inteligente și o atenție deosebită pentru detalii, care le permite să găsească soluții la problemele pe care alții nu le pot face față. Fecioarele sunt sensibile și emoționale, chiar dacă nu arată. Uneori lucrurile ajung la ele mai mult decât majoritatea oamenilor își dau seama. Fecioara este atrasă de încredere, ambiție și inteligență.Este extrem de calculata inainte de a lua decizii importante, asigurandu-se intotdeauna că pune în balanță toate argumentele pro si contra.Fecioara lucrează întotdeauna pentru a construi un viitor mai bun pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)
Capricornii, la fel ca Taurii, sunt muncitori. Ei se identifică foarte mult cu ocupația lor și lucrează extrem de greu pentru a-și menține statutul la locul de muncă. Îi pasă foarte mult de imaginea de sine și nu dorește ca nimeni să le vadă într-o stare mai puțin decât perfectă. Ei sunt conservatori, independenți și încăpățânați, dar fac prieteni și parteneri loiali. Îi place să inspire și să îi ajute pe cei din jurul lor și va rezolva rapid orice problemă. Ei fac lideri minunați, chiar dacă par uneori prea duri.

Semnele aerului: Vărsător, Gemeni, Balanță

Semnele de aer pot părea puțin superficiale și goale la suprafață, dar odată ce le cunoașteți, veți descoperi mai multe straturi ascunse ale acestora.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)
Varsatorul este incredibil de independent si de multe ori prefera sa se bazeze pe el insusi. Au o parte rebelă care urăște să-i spui ce să facă sau cum să gândească. El îmbrățișează schimbarea și poate fi destul de imprevizibil. Ei se plictisesc de rutinele repetitive și urasc ideea de a face același lucru în fiecare zi. Acest sentiment de spontaneitate îi face foarte distractivi. El este un mare ascultator si, de asemenea, ofera sfaturi destul de bune. Vărsătorii sunt atenți la ce prieteni își fac și la cine intră în lumea lor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii nu se tem să-ți spună în față exact ce gândesc. Gemenii au o mulțime de opinii și ei cred că este mai bine să le împartă cu cei din jur. Gemenii sunt prieteni loiali și dedicați, fie că este vorba de prieteni, de familie sau de iubiți. Au un spirit sălbatic și aventuros.Sunt independenți și nu le place să fie controlați.Le place să-și creeze propriul drum în viață, în loc să trăiască în umbra altcuiva. Ei au nevoie de libertatea de a putea trăi viața pe propriile lor condiții și dacă încercați să îi controlați, o să se distanțeze foarte ușor de voi.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)
Balanța mai presus de toate, are nevoie de echilibru și dreptate. Balanțele iartă, dar nu uită niciodată. Nativii zodiei Balanță sunt suficient de inteligenți pentru a învăța din greșelile lor și au tendința să-și amintească totul, astfel încât aceștia să nu facă aceeași dublă judecată de două ori.Balanța nu crede nimic, fără să vadă cu ochii ei mai întâi.Ea este calculată și întotdeauna gândește cu câțiva pași înainte de concurență. Nu-i place să ia decizii stupide și iraționale pe urmele momentului.Ea are nevoie de pace, înțelegere și conversații profunde atât în ​​relațiile de prietenie, cât și în relațiile romantice.

loading...

Add comment