Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Fecioarelor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Fecioarelor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. O Fecioară poate fi cea mai dulce persoană din lume sau cel mai rău coșmar al tău, depinde de cum alegi să o tratezi.

2. Fecioarele tind să cunoască o mulțime de lucruri, și în 99% din cazuri au dreptate. Ele se vor lupta cu tine până vor primi ultimul cuvânt.

3. Fecioarele nu pot aștepta prea mult timp. O să-și piardă interesul rapid. Dacă ele se gândește ceva și doresc acel lucru, o vor acum

4. Fecioarele sunt atrase de tot ce e natural și pur, și au un radar interior pentru oamenii mincinoși și falși.

5. Fecioarele sunt perfecționiste. Nu numai că își cunosc slăbiciunile, dar lucrează la ele în secret și atunci când cineva le scoate în evidență, sunt foarte afectate.

6. Ele analizează și gândesc de multe ori lucrurile prea mult, mai ales atunci când este vorba de șanse ratate sau de lucruri din trecut.

7. Ca prieteni, sunt loiale până la sfărșit, dispuse să lupte chiar și atunci când lucrurile devin dure.

8. Uneori, Fecioara te tratează ca pe cel mai bun prieten, iar alteori ca și cum nu te-ar cunoaște. Sunt în același timp și introvertiți dar și extrovertiți.

9. Ele sunt atrase de încredere, ambiție și inteligență. Frumusețea și norocul sunt drăguțe, dar dacă nu mai ai altceva pe lângă, atunci ele se vor plictisi rapid.

10. Fecioarele nu suportă să nu știe toate detaliile, să fie comparate cu cei din jur sau să primească „poate” ca și răspuns.

11. Fecioarele sunt persoanele pe care le vrei de partea ta. Sunt ființe loiale și știu să păstreze cu sfințenie un secret.

12. Ele tind să se comporte ca și cum ar trece peste orice problemă, însă în adâncul sufletului ele suferă în tăcere.

loading...

Add comment