Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Horoscop Decembrie 2018

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O cantitate foarte mare de energie bună este disponibilă în această lună, însă va trebui să o rafinați și să definiți modul în care aceasta vă afectează pe voi și pe cei din jurul dvs. În luna Decembrie, relațiile dvs. vor merge foarte bine, atât pe plan sentimental, cât și pe plan financiar. Berbecul va câștiga încrederea în sine și va profita de aceasta în scopuri utile.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pe măsura ce începe luna Demebrie, vă veți gândi tot mai mult la cadouri și vacanțe. Taurii își vor gestiona resursele foarte bine în această lună, atât banii, timpul cât și informațiile acumulate, întrucât va fi necesar ca nativii Taur să se orienteze din timp către noile schimbări ce vor varia de la o zi la alta. Există ceva special în aer, dar incertitudinea schimbării poate fi înfricoșătoare. Citiți o carte sau faceți mai multe lucruri care vă relaxează în această lună.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Horoscopul din Decembrie este un buchet colorat de emoție, impresii și sentimente emoționale puternice pentru toți oamenii Gemeni. Această lună a anului 2018 vrea să vă spună, metaforic, că , dacă vă place cafeaua tare, imaginați-vă că o veți bea o lună întreagă; veți fi într-o continuu mișcare. Conservarea banilor și controlul bugetar sunt foarte importante în această lună. Finele anului 2018 aduce totuși o trezire la realitate din punct de vedere financiar, Jupiter va intra în casa banilor.

Rac (21 iunie – 23 iulie)

Racilor,luna Decembrie vă va surprinde cu siguranță. Horoscopul sugerează că Racul nu ar trebui să fie modest în această lună. În viața de zi cu zi, precum și într-un restaurant, nu vă bucurați doar de felul principal, dar cu siguranță aveți nevoie de supă și de desert – fiți exigenți și în tot ceea ce viața are de oferit. Cum Crăciunul se apropie de viața de acasă – zona dvs. preferată – și relațiile sunt susținute pozitiv. Fii cu familia. Aveți grijă unul de celălalt. Mâncați și savurați bunătăți. Este posibil să întâlniți prieteni sau contacte interesante înainte de sfârșitul lunii.

Leul (23 iulie – 23 august)

Gândirea extinsă și comunicarea sunt teme importante în această lună. Nativii zodiei Leu vor învăța încă din primele zile ale lunii că problemele nerezolvate din trecut pot veni peste ei și le pot face viața mai grea.Fii atent la ce ți se spune și ai răbdare cu cei din jurul tău. Pe la mijlocul lunii se pot ivi niște șanse de câștig foarte mari, așa că profită de ele cu mare grijă. Însă, nu uita să ai grijă și de sănătatea ta în această lună.

Fecioara (23 august – 23 septembrie)

Gândurile și cuvintele tale poartă o mulțime de pasiune în această lună. Cu Mercur retrograd, totuși trebuie să fiți mulțumiți în propria voastră înțelepciune și adevăr, fără a aștepta să primiți ceva de la cei din jur. Fiți răbdători, mai ales în cursul lunii și mai ales cu membrii familiei. În căsătorie și în orice altă relație, trebuie să acceptați pur și simplu că mersul pe jos este doar o parte a instruirii și o pregătire necesară pentru următorul pas înainte.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Luna Decembrie este pentru balanțe un moment favorabil pentru extinderea orizonturilor de afaceri. Potrivit horoscopului Balanța se va descurca foarte bine în această lună, în ceea ce privește estimarea corectă a capacității de planificare și rezolvare a problemelor. Luna aceasta profita din plin de șarmul care îl ai pentru a consolida relația cu persoana iubită și pentru a da relației un nou sens, în cazul în care a devenit puțin monotonă.

Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)

Decembrie este luna când Scorpionul va duce o viață confortabilă ușoară fără griji, lipsuri și probleme. Nu contează dacă Scorpionul va lua un arc de tragere, o riglă, o șurubelniță, o perie sau un mouse, el va ști exact ce să facă și unde să reușească. În această lună, Scorpionul va avea parte de energia necesară și orientarea adecvată pentru a reuși tot ceea ce îți propune să facă.

Sagetator (21 noiembrie – 21 decembrie)

În luna Decembrie. Săgetătorii vor fi mult mai hotărâți și mai dornici de a reuși din punct de vedere profesional, vor fi gata să se afirme în societate, vor dori să mute munții din loc, unii dintre ei chiar vor reuși. Aceasta va deveni evidentă mai ales în sfera organizării muncii, mai degrabă decât în ​​dragoste și relații. Însă totuși, această lună ar trebui să încurajeze Săgetătorul să fie mai precaut și să nu joace cu sănătatea, proprietatea sau banii.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă aveți talente artistice, în luna Demebrie este un moment minunat să le extindeți sau să vă gândiți să le transformați într-o carieră. Oricare ar fi visele și aspirațiile tale în carieră, în această luna va fi posibil să le realizați. Lasă miracolul să se desfășoare singur. Sunt vizibile schimbări mari în viața dvs. pe termen lung.

Vărsător (19 ianuarie – 19 februarie)

Aceasta va fi o perioadă deosebită de rezolvare a problemelor de sănătate, de dezvoltare a unei abordări preventive de sănătate, de concentrare pe dietă, de a începe o rutină de exerciții și așa mai departe. Vărsătorii care sunt singuri, pot întâlni o persoană specială, care să le dea viața peste cap. La mijlocul lunii pot apărea niște cheltuieli neprevăzute în bugetul lunar, care s-ar putea să-ți creeze mari probleme, așa că ai grijă cum te ocupi de ele.

Pesti (19 februarie – 21 martie)

Dacă nu eşti într-o relaţie, luna Decembrie ar putea aduce schimbări majore în viaţa ta amoroasă, mai exact un partener de viaţă pe care îl vei întâlni într-un context inedit. Va fi o lună bună pentru cariera ta, s-ar putea să ai parte de o mărire de salar, o primă sau o avansare neașteptată.Se recomandă sa nu ignori oboseala si să încerci să acorzi mai multă atenție acestui aspect. Va fi o lună plină de evenimente frumoase.

loading...

Add comment