Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 obiceiuri care nu ne lasă să slăbim

Dimineața stabilește starea de spirit pentru restul zilei, inclusiv programul de dietă. Ritualurile noastre de dimineață determină dacă vom mânca un prânz mare sau mic, dacă organismul va folosi toate caloriile sau le va stoca pentru mai târziu. Dar, există o legătură între obiceiurile noastre și riscul de a provoca un dezechilibru în organism și de a provoca creșterea în greutate.Iată care sunt obiceiurile care nu ne lasă să slăbim.

1. Refuzăm să mâncăm un mic dejun mare.


Momentul în care mâncăm este mult mai important decât ceea ce mâncăm . Oamenii de știință de la Universitatea din Tel Aviv au dovedit că o dietă cu un mic dejun mare și o cină ușoară este mult mai eficientă atunci când vine vorba de menținerea greutății, spre deosebire de o dietă bazată pe gustări frecvente și ușoare.Și acest lucru se datorează faptului că viteza metabolismului este diferită la momente diferite ale zilei. Principala concluzie la care au ajuns oamenii de știință este că nu trebuie niciodată să refuzi să mănânci un mic dejun caloric. Pranzul tău ar trebui să fie de dimensiuni medii, iar cina ta ar trebui să fie ușoară.

2. Nu umblăm în soare.
Cercetătorii de la Universitatea din Alberta din Edmonton, Canada au efectuat un experiment și au demonstrat că lipidele scad în dimensiune atunci când sunt expuse la lumina soarelui.Această descoperire explică parțial faptul că oamenii cântăresc mai mult în timpul iernii, când există o lipsă de lumină solară.Rețineți că petrecerea prea mult timp la soare nu este o idee bună și asigurați-vă că purtați întotdeauna protecție solară.

3. Uităm să bem un pahar de apă dimineața pe stomacul gol după ce ne trezim.


Corpul unei persoane adulte este alcătuit din 55% până la 60% apă, potrivit oamenilor de știință , un pahar de apă după trezire este o idee foarte bună . Apa accelereaza metabolismul, ceea ce scade riscul de a ingrasa. De asemenea, ajută organismul să scape de toxine. Autorul articolelor despre productivitate, Chris Bailey, a spus că, în calitate de experiment, a început dimineața cu un pahar de apă și a reușit să-și reducă grăsimea corporală de la 17% la 10%.

4. Nu facem exerciții.


Cu excepția avantajelor evidente ale arderii caloriilor și creșterii vitezei metabolismului, exercițiile de dimineață vă pot ajuta să scădeți apetitul.În timpul unui experiment, cercetătorii doctoranzi conduși de Dr. Emma Stevenson au constatat că persoanele care sunt obișnuite să facă exerciții înainte de micul dejun mănâncă mai puțină mâncare pe parcursul zilei.

5. Păstrăm pentru prânz sau cină mâncăruri delicioase.


Dacă nu puteți rezista consumului de alimente dulci sau prăjite, savurați-le în prima parte a zilei.Aceasta este o altă concluzie la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea din Tel Aviv. O brioșă mâncată dimineața va adăuga mai puțin centimetri la talie decât aceeași brioșă mâncată seara.

loading...

Add comment