Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Fecioarele nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Fecioară, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Fecioarele nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Fecioarele nu suportă să fie înconjurate de dezordine și haos. Ele sunt harnice, meticuloase și organizate și nu suportă deloc când lucrurile nu sunt așa cum vor ele.

2. Ele nu suportă să aibă de-a face cu persoane care nu au simțul umorului și nu gustă din glumele lor. Ele au simțul umorului, le place să facă glume cu cei din jur și nu îi înțeleg pe cei care nu simt glumele lor.

3. Fecioarele nu suportă minciuna. Poți să-i faci aproape orice unui nativ Fecioară, doar să nu-l minți. Odată ce-i pierzi încrederea poate dura ani să o mai recuperezi sau chiar e posibil să o pierzi definitiv.

4. Fecioarele nu suportă atunci când cei din jur încearcă să le tragă de limbă cu tot felul de întrebări. Ele sunt ființe foarte rezervate, care refuză să vorbească despre problemele lor, din teama de a-i împovăra pe alții cu asta.

5. Ele nu suportă ca persoana iubită să aibă telefonul închis sau să nu răspundă. Ar fi mai bine să ai o scuză bună pentru asta. Nu le place să se simtă ignorați sub nicio formă.

loading...

Add comment