Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Imagini uimitoare cu cel mai tare restaurant subacvatic din lume

Te-ai gândit vreodată că o să ajungi într-un loc unde poți să iei cina sub ocean? Ei bine, nu vezi așa ceva în fiecare zi, de asta noi îți arătam imagini cu acest loc minunat. Restaurantul subacvatic se află în Maldive, iar cei care au fost acolo spun că a fost o experiență de vis, să stai la masă, să iei cina sau să bei un pahar de vin sub Oceanul Indian și să vezi cum trec diferite specii de pești pe lângă tine. Acest restaurant strânge săptămânal zeci de mii de turiști.

Restaurantul este înconjurat de sticlă transparentă, de la ferestre până la tavan, prin care poți admira foarte ușor vegetația oceanului și mulțimea de peștișori. A fost declarat în 2014 ca fiind cel mai frumos restaurant din lume, datorită panoramelor care le oferă vizitatorilor. Mai apoi, a devenit celebru în toată lumea.

Restaurantul a fost construit în Singapore și transportat mai apoi in Maldive, unde a fost scufundat in apa. Constructia este deosebit de rezistenta și până în prezent nu a fost raportat niciun incident. Dacă ajungeți în Maldive, nu trebuie să ratași acest loc. Deși, prețurile nu sunt tocmai accesibile, merită să mergeți măcar o dată în viață. Este ceva unic.

loading...

Add comment