Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai puternic antibiotic natural cu care se vindecă orice infecție în gât.

Uleiurile volatile sunt substanțe extrase din plantele aromatice, care se evaporă foarte ușor, de unde și atributul de ‘’volatil’’.

Uleiurile volatile sunt supranumite ‘’antibiotice naturale’’, deoarece au efect antibacterian foarte puternic, cel puțin comparabil cu al multor antibiotice de sinteză. Mai mult decât atât, unele dintre aceste uleiuri sunt antivirale foarte bune și antifungice de excepție. Ele dau rezultate foarte bune contra laringitei, faringitei, amigdalitei, esofagitei, bronșitei. Însă trebuie precizat că trebuie folosite doar uleiurile naturale, avizate pentru consumul intern.

Combinația puternică de uleiuri volatile.
O combinație foarte puternică din punct de vedere terapeutic de uleiuri volatile care pot fi găsite în magazinele și în farmaciile naturiste este următoarea:
– Se amestecă în proporții egale uleiuri de cimbru (Thymus vulgaris), de lavandă (Lavandula angustifolia, L. officinalis), de busuioc (Ocilum basilicum), de mentă (Mentha piperita).
– Din combinația obținută se administrează câte 5 picături, de 3-4 ori pe zi, în cure de 12 zile. Fiecare doză se ia într-o lingură de apă, care se va bea imediat, pentru ca uleiurile să nu aibă timp să se evapore.
Această combinație de uleiuri aromate are efect antiinfecțios foarte amplu – antibiotic cu spectru larg, antiviral, antifungic.

Tratamentul este valabil în toate tipurile de afecțiuni infecțioase ale gâtului. Siropul de ceapă are efecte antibiotice Siropul de ceapă se recomandă mai ales în tratamentul amigdalitei, faringitei și laringitei bacteriene, având efecte antibiotice și stimulente imunitare. Se amestecă foarte bine 10 linguri de suc de ceapă obținut prin stoarcerea prin tifon a cepei date prin răzătoare cu 20 de linguri de miere de salcâm, care se pun într-un borcan. Se administrează 2-3 lingurițe, de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, în cure de 2-3 săptămâni.

Contra amigdalitei cronice se consumă decoct de ceapă: se fierb la foc mic 2 cepe, cu tot cu coajă, timp de 5 minute, într-o cană cu apă, după care se lasă la răcit cu vasul acoperit, timp de 10 minute; se strecoară și se administrează cât mai cald, cu miere.Se bea 1 cană, zilnic. Cu decoctul se face și gargară, de 3 ori pe zi, câte 5 minute, în cure de 3 săptămâni, cu pauză de alte 3 săptămâni.
Sursa: topremediinaturiste.ro/cel-mai-puternic-antibiotic-natural-cu-care-se-vindeca-orice-infectie-in-gat/

loading...