Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai puternic antibiotic natural cu care se vindecă orice infecție în gât.

Uleiurile volatile sunt substanțe extrase din plantele aromatice, care se evaporă foarte ușor, de unde și atributul de ‘’volatil’’.

Uleiurile volatile sunt supranumite ‘’antibiotice naturale’’, deoarece au efect antibacterian foarte puternic, cel puțin comparabil cu al multor antibiotice de sinteză. Mai mult decât atât, unele dintre aceste uleiuri sunt antivirale foarte bune și antifungice de excepție. Ele dau rezultate foarte bune contra laringitei, faringitei, amigdalitei, esofagitei, bronșitei. Însă trebuie precizat că trebuie folosite doar uleiurile naturale, avizate pentru consumul intern. Combinația puternică de uleiuri volatile are efect antiinfecțios foarte amplu – antibiotic cu spectru larg, antiviral, antifungic.

Tratamentul este valabil în toate tipurile de afecțiuni infecțioase ale gâtului. Siropul de ceapă are efecte antibiotice și se recomandă mai ales în tratamentul amigdalitei, faringitei și laringitei bacteriene, având efecte antibiotice și stimulente imunitare. Se amestecă foarte bine 10 linguri de suc de ceapă obținut prin stoarcerea prin tifon a cepei date prin răzătoare cu 20 de linguri de miere de salcâm, care se pun într-un borcan. Se administrează 2-3 lingurițe, de 3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, în cure de 2-3 săptămâni.

Siropul de ceapă este un remediu pentru tuse sigur, eficient și gustos pe care chiar și copiii tăi îl vor adora. Siropul este liniștitor pentru gâtul iritat. Are calități antibacteriene și antivirale. În plus, subțiază mucusul și ușurează tusea și eliminarea substanțelor din tractul respirator. Dacă aveți probleme respiratorii, acest sirop medicinal gustos vă va fi de mare folos. Ceapa conține alicină, un compus care este un antibiotic puternic și natural. De asemenea, poate reduce inflamația și slăbi flegma, făcând tusea mai productivă.

Contra amigdalitei cronice se consumă decoct de ceapă: se fierb la foc mic 2 cepe, cu tot cu coajă, timp de 5 minute, într-o cană cu apă, după care se lasă la răcit cu vasul acoperit, timp de 10 minute; se strecoară și se administrează cât mai cald, cu miere.Se bea 1 cană, zilnic. Cu decoctul se face și gargară, de 3 ori pe zi, câte 5 minute, în cure de 3 săptămâni, cu pauză de alte 3 săptămâni.

loading...

Add comment