Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
greseli-in-alimentatie

6 greșeli în alimentație pe care majoritatea le fac atunci când vor să slăbească

La fel ca mulți alți oameni, probabil că v-ați confruntat cel puțin o dată cu problema kilogramelor în plus.După o anumită vârstă, metabolismul devine mai lent, iar acest lucru afectează greutatea corporală.Mănânci puţin şi nu reuşeşti să slăbeşti? Iată în continuare am adunat 6 greșeli în alimentație pe care majoritatea le fac atunci când vor să slăbească.

1.Nu măncați suficient sau săriți peste mese.
Probabil cea mai frecventă greșeală pe care majoritatea oamenilor o fac atunci când încearcă să slăbească este săritul peste mese. În timp ce reducerea drastică a caloriilor sau săritul peste mese poate părea o soluție rapidă pentru pierderea în greutate, consumul insuficient de alimente vă poate sabota de fapt eforturile de a pierde acele kilograme în plus.Când se întâmplă acest lucru, metabolismul încetinește, ardând calorii cât mai încet posibil pentru a-și conserva depozitele de energie.

2.Nu acordați importanță somnului.
Dormitul timp de 7 ore în fiecare noapte este obligatoriu pentru a aduce hormonii de ardere a grăsimilor la niveluri optime și pentru a reduce stresul.De fapt, unele studii au arătat că somnul de 5 ore sau mai puțin chiar și pentru o singură noapte va duce la creșterea în greutate.

3.Nu beți suficientă apă.
Apa vă ajută să vă gestionați apetitul. Acest lucru se datorează faptului că setea și foamea se confundă ușor. Într-un studiu, persoanele care au băut două pahare de apă înainte de a mânca o masă au consumat cu până la 90 de calorii mai puține.De aceea, este foarte important să vă hidratați suficient, cu minim doi litri de apă zilnic.

4.Alegeți alimente de slăbit sau cu conținut scăzut de grăsimi.
Dacă aveți impresia că aceste alimente vă vor ajuta să pierdeți mai repede kilogramele în plus, ei bine vă înșelați.Aceste alimente sunt adesea încărcate cu zahăr și alți aditivi pentru a le îmbunătăți gustul.De exemplu, un iaurt de băut cu aromă fără grăsimi poate conține la fel de mult zahăr ca un baton de ciocolată.

5.Urmărirea dietelor de pe internet care nu sunt potrivite pentru oricine.
Găsiți un plan de dietă care se potrivește corpului dvs. și nu doar fiecare diagramă de dietă aleatorie de pe internet.Respectați ceea ce funcționează pentru dvs. și parcurgeți cu atenție liniile directoare. Pentru planuri de dietă perfecte care funcționează cu adevărat, este necesară și părerea unui medic nutriționist.

6.Uițați că aproape orice aliment din comerț conține zahăr.
Dacă mănânci multe alimente ambalate, procesate, sunt șanse să consumi mai mult zahăr, sodiu și grăsimi decât îți dai seama. Asociația Americană a Inimii recomandă limitarea cantității de zaharuri adăugate pe care o consumați la cel mult jumătate din doza zilnică discreționară de calorii.

Majoritatea oamenilor știu că, dacă vrei să slăbești, trebuie să consumi mai puține calorii și să faci sport în mod regulat. Cu toate acestea, pentru a pierde în greutate cu succes este nevoie să evitați greșelile de mai sus, deoarece acestea pot îngreuna procesul de slăbire sau chiar pot inversa progresul.

loading...

Add comment