Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai bune măști naturale pentru ten, mai ales în sezonul rece

Din păcate iarna, toate avem probleme cu pielea uscată sau crăpată. Noi venim în ajutor cu câteva măști minune pentru ten. Nu va fi nevoie nici să ieșiți din casă să le cumpărați, pentru că sigur vei avea aceste ingrediente prin bucătărie.

Mască cu ulei de măsline și miere.
Miere, care are proprietăți antibacteriene naturale, este bogată în antioxidanți care pot ajuta la reducerea inflamației din piele. Combinați-o cu uleiul de măsline, și veți avea o mască hidratantă perfectă pentru pielea uscată.

Mască cu ulei de măsline, lapte și turmeric
Există un motiv pentru care turmericul este una dintre cele mai renumite mirodenii din medicina pe bază de plante pentru a trata pielea și bolile. Este un antiseptic, antibacterian și antioxidant, iar oamenii spun că ajută și pentru prevenirea acneei, strălucirea pielii și hidratarea ei. Acesta, amestecat cu lapte hidratant și ulei de măsline face ca această mască să fie un bun salvator pentru pielea uscată.

Mască cu ulei de măsline și ou
Ouăle sunt un jucător important în îngrijirea pielii și în frumusețe și în prevenirea apariției punctelor negre. Adăugați un pic de ulei de măsline și acest amestec se transformă într-o mască hidratantă pentru piele.

Mască cu ulei de măsline și avocado
În cazul în care nu știați, avocado nu este doar bun pentru gusturile dvs., de asemenea, acționează ca un hidratant nebun, datorită acizilor grași, antioxidanților și uleiurilor naturale. Și, atunci când este amestecat cu uleiul de măsline, aceste uleiuri naturale penetrează pielea pentru a o hidrata mult timp după.

Mască cu ulei de măsline, banană și zahăr
Această mască folosește natura de exfoliere a zahărului și puterile hidratante ale bananelor pentru a îndepărta pielea uscată. Doar fiți atenți să nu frecați prea tare fața cu această mască, deoarece marginile zimțate ale cristalelor de zahăr vă pot zgâria pielea și pot provoca iritații.

loading...

Add comment