Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Trucuri pentru o casnicie frumoasa si de lunga durata

În ziua de azi auzim tot mai multe cazuri de familii ajunse la divort din diferite cauze,care poate ar fi putut fi rezolvate.O casnicie de lunga durata este de laudat si de apreciat,dar asta depinde in totalitate de ambii parteneri.In continuare,vom detalia căteva trucuri care duc la o casnicie de lunga durata.

Oferă-i spațiu și libertatea de care are nevoie

Asadar, pentru o casnicie fericita si de lunga durata, ar fi bine să-i oferi partenerului libertatea de care are nevoie,pentru a putea face in timpul liber si ceea ce-i place,cum ar fi o ieșire cu prietenii in oras la bere sau la meci. Acest lucru il poate face sa se simta bine si poate fi un pont pentru o casnicie de lunga durata.

Ieșiți impreuna și distrati-vă

Faceți ceea ce vă place impreună,iesiti la un film,organizati o seara impreuna cu prietenii,jucati jocuri de societate,iesiti in club sau chiar pregatiti o seara romantica impreuna si surprindeti-vă partenerii de fiecare data cu ceva nou.

Nu neglijati viata amoroasa

Este foarte important sa fiti deschisi fiecare dintre parteneri la nevoile sexuale,acest lucru tinand flacara aprinsa pe tot parcursul casniciei.Nu va jenati să incercati noi pozitii,sa va uitati la un film pentru adulti impreuna sau sa cumparati tot felul de jucarii erotice si sa le incercati impreuna.

Renuntati la orgolii si incepeti sa faceti compromisuri

Nimeni nu spune ca trebuie sa va lasati calcat in picioare si sa acceptati orice din partea partenerulu,insa trebuie sa renuntati din cand in cand la orgoliu si sa va ganditi la viitor.Este normal si inevitabil,sa treceti prin tot felul de situatii dificile si inevitabile impreuna,de aceea nici compromisurile nu pot lipsi dintr-o casnicie de lunga durata.

Iubiti-va si respectati-va mai presus de orice

Puneti pe primul loc familia si partenerul indiferent de situatie.Este foarte important sa va respectati si sa va iubiti mai presus de orice. Fiți sinceri unul cu celalalt pentru a va putea comunica nevoile.

loading...

Add comment