Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Denumit în popor ”antibioticul săracului”, este cel mai bun remediu pentru plămâni și infecțiile respiratorii. Dr. Virginia Faur ne dezvăluie rețeta și modul de preparare.

Dr. Virginia Faur s-a născut la 18 septembrie 1949 la Lugoj, județul Timiș. A absolvit Facultatea de Inginerie Chimică la Timișoara. A lucrat 37 de ani în cercetare și a obținut zeci de brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.

Această rețetă considerată în popor ”antibioticul săracului” este un remediu tradițional pentru susținerea sănătății sistemului respirator.

Rețeta Pas Cu Pas:
Pregătiți 40-50 de grame de cimbru uscat și curat.
Puneți cimbrul într-un borcan de sticlă de 800 ml.
Completați borcanul cu miere naturală, astfel încât cimbrul să fie acoperit complet.

Macerare și filtrare:

Lăsați amestecul să macereze timp de 2 săptămâni într-un loc întunecat și răcoros. Agitați borcanul ocazional pentru a asigura distribuirea uniformă a ingredientelor.
După 2 săptămâni, filtrați preparatul pentru a îndepărta resturile de cimbru și a obține o miere aromatizată cu cimbru.

Cum se utilizează:

Consumați o linguriță sau o lingură de miere cu cimbru în fiecare zi, în funcție de recomandările personale sau de obiceiurile de consum.

Cimbrul conține uleiuri esențiale cu potențial efect antibacterian și antiinflamator. Totuși, este important să subliniem că acest preparat nu este un substitut pentru tratamentul medical și nu ar trebui să fie folosit ca atare în cazul unor afecțiuni respiratorii severe sau infecții bacteriene care necesită intervenția unui medic sau tratament antibiotic.

Acest remediu pe bază de plante nu înlocuiește tratamentul medical și nu este adecvat pentru infecții severe sau condiții care necesită asistență medicală urgentă.
Consultați întotdeauna un medic înainte de a utiliza astfel de remedii, mai ales dacă aveți afecțiuni preexistente sau luați alte medicamente.
Rețetele tradiționale pot aduce unele beneficii, însă nu există suficiente dovezi științifice care să ateste eficacitatea acestor remedii pentru afecțiuni severe ale plămânilor sau infecții respiratorii. Pentru tratamente adecvate și în caz de afecțiuni grave, este crucial să solicitați sfatul și tratamentul unui medic sau specialist în sănătate.

loading...

Add comment