Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
curata-plamanii

Medicul pneumolog Radu Crișan ne învață o metodă simplă de a ne curăță plămânii simplu și natural

Dr. Radu Crișan Dabija, managerul Spitalului de Pneumologie Iași propune o metodă simplă să ne curățăm plămânii simplu și natural.

„Un lucru cu siguranță vă recomand, pentru că nu are ce să strice și vă garantez că aduce numai beneficii: apa cu sare. Vă spun asta din postura unei persoane care a făcut un doctorat cu Haloterapia. Haloterapia înseamnă utilizarea aerosolilor salini. Da, teza mea de doctorat a fost despre beneficiile haloterapiei la pacienții bolnavi cronic respirator. Am avut nişte rezultate îmbucurătoare, foarte bune, aș putea spune. Sigur, nu ca tratament, ci ca tratament adjuvant, ca metodă de recuperare.”

Sarea, substanţa-minune care ne ţine departe de doctor.Doctorul menționează că apa cu sare poate curăța căile respiratorii, a gâtului și a nasului, dar asta nu înseamnă că pacientul trebuie să refuze tratamentul principal primit de la medicul specialist.

Apa cu sare pe lista de remedii naturale pentru bronșită. Sarea, prin natura sa bactericida, nu permite dezvoltarea culturilor.Aflati in atmosfera respirabila, aerosolii salini sunt inhalati in mod natural pe ambele cai.Datorită cantității reduse dar continue de sare conținută de acești aerosoli, la nivelul căilor respiratorii apare în prinicipal efectul de relaxare a mușchilor. Inhalatia sau baia de aburi se recomanda atat pentru sanatate, cat si pentru respirație.Nu doar inhalarea de aburi cu sare, ci și gargara cu apă sărată pare să aibă efect în cazul unor infecții respiratorii. Gargara cu apă sărată poate ajuta la îndepărtarea mucusului din gât și la ameliorarea iritației.Alte inhalații utile par a fi cele cu bicarbonat de sodiu, în special pentru răceli și nas înfundat.

Plamanii muncesc din greu pentru a lua oxigenul, a-l filtra si a-l elibera in sistemul circulator, care il distribuie in tot corpul. Avand in vedere ca acestia se contracta si se extind de 20 de ori pe minut fara nicio pauza, avem tot interesul de a ne mentine plamanii in cea mai buna forma.

Metoda simplă cu sare recomandată de medicul Radu Crişan și curăță căile respiratorii cu ușurință. Prin urmare, apa cu sare vă protejează și este mai sigură decât orice alte rețete care circulă prin internet. Poate fi făcută în condiții casnice și medicul spune că trebuie de respectat proporțiile menționate mai sus.

loading...

Add comment