Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oțetul de mere cu miere consumat dimineața pe stomacul gol.Obiceiul nelipsit al călugărilor de pe vremuri.

Combinația simplă dintre oțetul de mere și miere consumată dimineața, pe stomacul gol, este recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce organismului. Iată câteva minuni pe care acest amestec le poate face pentru sănătatea ta:

1.Detoxifierea și stimularea digestiei
Oțetul de mere și mierea împreună acționează ca un tonic digestiv, stimulând secreția de enzime digestive și îmbunătățind funcția tractului gastrointestinal. Acest amestec poate ajuta la detoxifierea organismului și la eliminarea toxinelor.

2.Controlul nivelului de zahăr din sânge
Consumul regulat de oțet de mere și miere poate contribui la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control, fiind util în prevenirea unor fluctuații bruste ale glicemiei.

3.Îmbunătățirea sistemului imunitar
Ambele ingrediente au proprietăți antibacteriene și antioxidante, care pot sprijini sistemul imunitar și pot proteja organismul împotriva infecțiilor.

4.Reducerea inflamațiilor
Oțetul de mere este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce inflamațiile, fiind util în ameliorarea unor afecțiuni inflamatorii, iar mierea are și ea proprietăți antiinflamatoare.

5.Echilibrarea pH-ului și alcalinizarea organismului
Deși oțetul de mere are o natură acidă, acesta poate ajuta la echilibrarea pH-ului corpului atunci când este metabolizat, contribuind la alcalinizarea organismului.

Cum să consumi acest amestec:
Amestecă o lingură de oțet de mere cu miere într-un pahar cu apă călduță sau ceai și bea-l dimineața, pe stomacul gol.
Poți ajusta cantitățile în funcție de preferințe, însă este important să nu exagerezi cu cantitatea de oțet de mere, deoarece acesta poate fi foarte acid și poate afecta smalțul dinților sau mucoasele.

Este recomandat să consulți un medic sau specialist înainte de a începe un regim de consum regulat de oțet de mere și miere, mai ales dacă ai anumite condiții de sănătate preexistente sau urmezi un tratament specific.Consumat în mod regulat și în combinație cu un stil de viață sănătos, acest amestec simplu poate aduce multiple beneficii pentru sănătatea ta generală.

loading...

Add comment