Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
padurea todoruselor

Locuri încărcate de mister în Pădurea Todorușelor din Buzău.Dispariţii inexplicabile, comori blestemate, sfere luminoase și tuneluri de 8 kilometri săpate în granit.

Munții Buzăului, parte a Carpaților de Curbură, sunt o regiune montană în județul Buzău, România. Această regiune este renumită pentru peisajul său pitoresc, diversitatea sa geologică și numeroasele sale situri istorice și arheologice. Unul din locurile cele mai misterioase din România este pădurea Todoruşelor din Buzău.În ceea ce privește legendele și misterelor din această zonă s-ar întâmpla multe lucruri paranormale, pe care le aflăm detaliat dintr-un articol din „Ziarul Tricolorul” din 2014.

Un ofiţer de Securitate se destăinuie: sub pădurea Todoruşelor se află o reţea de galerii subterane, săpate în granit, care însumează 8 kilometri pătraţi, cu săli de 200 de metri lungime. Iar acestea nu sunt de pe vremea dacilor, ci mult mai vechi, de cel puţin 6.000 de ani. Iar cei care le-au construit se asemănau cu oamenii, dar nu erau totuşi oameni, având peste 3 metri înălţime.

Conform Ziarul Tricollorul, Pădurea Todoruşelor e în continuare un teritoriu interzis. La ieşirea din sat, înainte de a intra în codru, dai de-un ditamai gard cu sîrmă ghimpată, pe care, din 20 în 20 de metri, e atîrnată o plăcuţă: «Accesul strict interzis! Zonă de prospecţiuni geologice»“.

Relatări despre dispariţii inexplicabile ale unor persoane, despre morminte ale unor uriaşi, apariţii de OZN-uri sau defectări ale aparaturii electrice sunt frecvent publicate pe bloguri sau în publicaţii de specialitate.Unele regiuni sunt cunoscute pentru fenomenele de lumină inexplicabile, uneori legate de fenomene naturale sau activități paranormale.

Până și cercetătorul Vasile Rudan, autorul blogului jurnalparanormal.ro, susţine că Munţii Buzăului sunt cunoscuţi ca regiune unde se manifestă fenomene ciudate.

loading...

Add comment