Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Știai că trebuie să eviți aceste alimente la micul dejun?

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei și nu trebuie să o omiteți. Trecerea peste micul dejun ar putea să vă facă să vă simțiți iritabili, răniți și nostalgici pentru întreaga zi. Întrucât micul dejun luat dimineața devreme vă va face să vă simțiți energizați și mai sănătoși. Cu toate acestea, există puține alimente comune pe care le savurăm ca micul dejun, fără să știm că acestea ar putea să dăuneze corpului dvs. într-un fel sau altul. Iată o listă a acelor alimente nesănătoase care pot face rău organismului.

Iaurturile cu fructe sau arome

După ce citim etichetele produselor alimentare pe acele ambalaje de iaurt cu fructe , adesea presupunem că iaurtul pe care îl cumpărăm nu are grăsimi. Cu toate acestea, este încărcat cu cantități uriașe de zahăr și ingrediente artificiale. Acest lucru crește riscul de creștere a greutății, dar și poate alimenta diferite boli.

Cereale

De obicei, cerealele sunt cea mai ușoară opțiune pentru micul dejun. În special, dacă lucrați la birou, atunci aceste cereale pot deveni dimineața destul la îndemână pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, ele nu pot fi la fel de sănătoase pe cât simțiți că sunt. Aceste cereale sunt bogate în zahăr adăugat și au un conținut redus de fibre și proteine.

Sucul de fructe

Adesea, luăm doar un pahar de suc, gândindu-ne că este sănătos. Cu toate acestea, sucurile ambalate conțin cantități mari de îndulcitori artificiali și au o cantitate neglijabilă de fibre în ea. Ele pot crește riscul de obezitate și diabet într-o mare măsură.

Clătitele și vafele

Clatite si vafele sunt una dintre mâncărurile clasice de mic dejun care este iubită și plăcută de mulți dintre noi. Cu toate acestea, ele sunt bogate în făină rafinată și zahăr, ceea ce vă poate face să vă simțiți somnolenți sau neliniștiți după o perioadă de timp.

Brioșele

Brioșele sunt de obicei pregătite folosind făină rafinată, ulei de legume, ouă și zahăr. Pot conține fulgi de ciocolată și frișca care sunt destul de bogate în zahăr și în calorii.

Acum că ați citit aceste lucruri, sperăm că de acum încolo o să vă începeți ziua cu opțiuni sănătoase, înlocuindu-le pe aceastea.

loading...

Add comment