Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
coada soricelului

O cură de 2 săptămâni cu coada șoricelului curăță sângele și ficatul de toxine.Mod de preparare și ingrediente.

Coada-șoricelului (Achillea millefolium) este o plantă medicinală folosită de secole în medicina tradițională pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv pentru detoxifierea ficatului și a sângelui. Aceasta conține compuși bioactivi, inclusiv flavonoide și terpene, care au proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și hepatoprotectoare.

Cum se poate prepara ceaiul de coada-șoricelului.
Ingrediente.
1-2 lingurițe de coada-șoricelului uscată
1 cană de apă

Mod de preparare.
Încălziți apa până la punctul de fierbere.
Adăugați coada-șoricelului uscată în apa fierbinte.
Lăsați ceaiul să infuzeze timp de 10-15 minute.
Strecurați ceaiul și lăsați-l să se răcească până la o temperatură potrivită pentru consum.
Pentru detoxifiere, puteți bea 1-2 căni de ceai de coada-șoricelului pe zi. Este recomandat să începeți cu o doză mică și să creșteți treptat, pentru a vedea cum reacționează corpul dvs.Țineți o cură de 2 săptămâni, după care faceți pauză.

Rețineți că, deși coada-șoricelului este în general considerată sigură pentru majoritatea oamenilor, poate provoca reacții alergice la unele persoane și nu ar trebui utilizată de femeile însărcinate sau care alăptează. De asemenea, dacă aveți o afecțiune medicală sau luați medicamente, este întotdeauna cel mai bine să consultați un medic înainte de a încerca remedii naturale sau casnice.În plus, detoxifierea ficatului și a sângelui nu ar trebui să înlocuiască un stil de viață sănătos, care include o dietă echilibrată, exerciții fizice regulate și evitarea consumului excesiv de alcool și a expunerii la toxine.

loading...

Add comment