Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Usturoiul în vin roșu – curăță sângele, elimină colesterolul rău și întărește sistemul imunitar.Cum se prepară și cum se administrează.

Acest remediu este folosit în mod tradițional pentru o varietate de probleme de sănătate, inclusiv pentru a stimula sistemul imunitar și a îmbunătăți circulația sângelui.Atât usturoiul, cât și vinul roșu au fost studiate pentru potențialul lor de a îmbunătăți nivelurile de colesterol.Unele studii sugerează că usturoiul poate ajuta la reducerea nivelurilor totale de colesterol și de trigliceride în sânge, deși rezultatele au fost mixte.

Vinul roșu, în special datorită conținutului de resveratrol și alte antioxidante, este adesea asociat cu un risc redus de boli de inimă. Cu toate acestea, consumul de alcool trebuie să fie moderat, deoarece consumul excesiv poate avea efecte negative asupra sănătății, inclusiv creșterea riscului de boli de inimă și de ficat.

Mod de preparare:
Avem nevoie de 12 căței de usturoi și 1/2 litru de vin roșu.
Curățați cățeii de usturoi și tăiați-i în jumătate sau zdrobiți-i.Puneți usturoiul într-un borcan de sticlă.Adăugați vinul roșu peste usturoi.Închideți bine borcanul și păstrați-l la soare sau lângă o sursă de căldură pentru 2 săptămâni.Agitați borcanul de două ori pe zi în timpul acestui timp.După 2 săptămâni, strecurați amestecul și păstrați lichidul într-o sticlă închisă ermetic.

În general, se recomandă să luați 1 linguriță de 3 ori pe zi, diluată într-un pahar cu apă.Consumați acest amestec timp de o lună, apoi luați o pauză de 6 luni înainte de a începe un alt curs.

Acest remediu nu este recomandat pentru persoanele cu afecțiuni stomacale, cum ar fi gastrită sau ulcere, sau pentru cei cu afecțiuni hepatice sau renale.De asemenea, usturoiul poate interacționa cu unele medicamente, inclusiv anticoagulante, deci este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe acest remediu.

loading...

Add comment