Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un truc simplu care va scădea tensiunea arterială în doar un minut

Tensiunea arterială ridicată este ceva de care nu mai trebuie să suferiți atunci când nu aveți medicamentele disponibile. Avem nevoie doar de ajutorul unui stilou într-un mod în care un acupuncturist ar folosi un ac.Noi suntem întotdeauna deschiși pentru modalități alternative de a rămâne sănătoși și nu putem aștepta să împărtășim cu cititorii noștri acest truc simplu, dar eficient.

Este posibil ca tensiunea arterială ridicată să nu fie atât de ușor de observat, încât unii oameni să nu știe chiar că au această problemă. Doctorii numesc chiar un ” ucigas tacut ” deoarece consecintele sunt foarte grave, dar problema se dezvolta lent in timp, simptomele sunt comune multor alte conditii si este foarte posibil sa lipseasca pur si simplu.

Simptome.

Dureri de cap. Interesant este faptul că persoanele cu hipertensiune arterială cronică nu au deloc dureri de cap. Însă presiunea bruscă a tensiunii arteriale crește brusc presiunea din cap, provocând o durere de cap extrem de ascuțită, iar doctorii o numesc ” criză hipertensivă „. De asemenea, spikele bruscă cauzează sângerări nazale.
Sânge în ochi și probleme de vedere . Experții cred că tensiunea arterială ridicată poate deteriora vasele de sânge din retină, un strat mic în spatele globului ocular unde imaginile se concentrează. Poate provoca sângerare, care poate fi observată ca pete de sânge și probleme potențiale de vedere.
Lovit în urechi și în piept . Dacă vă simțiți lovitura în urechi și în piept după un exercițiu serios, este foarte normal și vă va reveni normal de îndată ce ritmul cardiac va reveni la nivelul de odihnă. Cu toate acestea, dacă aceste simptome apar brusc și din nici un motiv evident, ar trebui probabil să verificați acest lucru.

Consecințe.

Consecințele hipertensiunii netratate sunt foarte grave și pot rezulta în condiții precum accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă și demență. Deși nu este întotdeauna ușor să observați problema emergentă, este foarte ușor să vă faceți tensiunea arterială. Majoritatea magazinelor de droguri au echipamentul potrivit pentru asta, doar obișnuiți să verificați din când în când. Alternativ, trebuie doar să obțineți un cititor portabil de tensiune arterială și să îl monitorizați în acest fel.

Un truc pentru a scădea tensiunea arterială.


Acest punct de presiune este bine de știut și este foarte ușor să-l găsiți. Se află pe vârful degetului mijlociu de pe ambele mâini. Apăsați pe acesta cu un stilou și țineți-l timp de cel puțin un minut pentru a scădea tensiunea arterială și pentru a vă ușura. Rețineți că acest lucru nu este un remediu pentru hipertensiunea arterială cronică, este mai mult un truc de prim ajutor în cazul în care nu aveți medicamentele disponibile.

Reduceți tensiunea arterială în 2 minute.


Un alt punct de presiune care poate face o diferență masivă în bunăstarea dvs. este situat pe ambele picioare. Glisați degetul de-a lungul liniei dintre degetul mare și al doilea deget. Punctul este situat în depresiune chiar înainte ca degetul să atingă osul. Aplicați o presiune profundă timp de 3 secunde, apoi opriți timp de 5 secunde. Repetați masajul timp de 2 minute, apoi faceți același lucru pe celălalt picior.

Cunoașteți alte modalități eficiente de scădere a tensiunii arteriale? Scrieți despre aceasta în secțiunea de comentarii de mai jos și răspândiți aceste informații utile tuturor cititorilor noștri.

loading...

Add comment