Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu arunca niciodată cojile de mere.Înmoaie-le într-un pahar cu oțet. Au proprietăți incredibile.

Cojile de mere sunt adesea considerate deșeuri, dar odată ce descoperi secretele lor ascunse și beneficiile uimitoare, vei privi aceste resturi de fructe cu alți ochi. Ceaiurile și infuziile din coji de fructe sunt cunoscute de mult timp pentru proprietățile lor vindecătoare, însă puțini sunt conștienți de puterea pe care o pot oferi cojile de mere înmuiate în oțet.

De ce să păstrezi cojile de mere?
Nutrienți esențiali.
Cojile de mere conțin nutrienți valoroși, cum ar fi vitamina C, fibre și antioxidanți care sunt concentrați în mare parte în stratul exterior al fructului.

Reduz reziduurile.
Păstrând cojile, contribui la reducerea cantității de deșeuri generate și promovezi un stil de viață mai sustenabil.

Utilizare diversificată.
Cojile înmuiate în oțet pot fi folosite în diverse moduri care să îți aducă beneficii pentru sănătate și pentru casă.

Cum să profiți de proprietățile cojilor de mere înmuiate în oțet?
Adaugă cojile de mere într-un pahar cu oțet de mere și lasă-le să stea timp de câteva săptămâni. Oțetul va extrage substanțele nutritive și beneficiile cojilor.Amestecul rezultat poate fi folosit ca un produs de curățat natural și non-toxic pentru suprafețe, având proprietăți antibacteriene și deodorante.

Beneficii pentru piele
Aplicația locală a acestui amestec poate ajuta la calmarea iritațiilor pielii și poate fi benefică în tratarea unor afecțiuni minore ale pielii datorită proprietăților sale antibacteriene.

Adăugare în mâncăruri
Cojile înmuiate în oțet pot fi chiar adăugate în diverse preparate culinare pentru a aduce un plus de savoare și nutrienți.

Înainte de a aplica acest amestec pe piele, este indicat să testezi reacția pe o mică porțiune a pielii pentru a evita reacțiile alergice sau iritațiile.

Utilizare moderată: Ca și în cazul oricărui tratament natural, este recomandat să folosești aceste coji înmuiate în oțet în mod moderat pentru a evita orice efecte adverse sau reacții neașteptate.

Prin urmare, următoarea dată când ești tentat să arunci cojile de mere, amintește-ți de toate beneficiile pe care le pot aduce atât sănătății tale, cât și mediului înconjurător. Transformă resturile în resurse valoroase și bucură-te de toate proprietățile lor incredibile înmuiate în oțet!

loading...

Add comment