Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tehnica japoneză care promite întinerirea zonei din jurul ochilor-durează doar 1 minut și merită încercată

Pielea din jurul ochilor este o zonă care prezintă timpuriu semne de îmbătrânire, deoarece este subțire și prezintă numeroase vase de sânge.Pentru îmbunătățirea aspectului zonei de sub ochi,japonezii folosesc o tehnică specială. Un masaj special numit Shiatsu care poate ajuta la întinerirea zonei din jurul ochilor. Shiatsu diferă de alte tipuri de masaj deoarece singurele sale mișcări sunt apăsarea anumitor puncte pe față. Este interpretat în mare parte de femei japoneze și poate că acesta este secretul frumuseții și tinereții lor.

Numele masajului provine din două cuvinte japoneze: „presiune” și „deget”. A fost creat de Tokujiro Namikoshi la începutul secolului XX.Masajul facial japonez se face cu două degete și necesită pregătiri speciale.Acest masaj ajută foarte mult zona din jurul ochilor. Ajută la întarirea muschilor;netezeste ridurile;crește elasticitatea pielii prin stimularea producției accelerate de colagen și elastină și normalizarea producției de sebum.Masajul durează doar 1 minut, cu un grad de dificultate redus.

Începem cu capetele interioare și exterioare și mijlocul sprâncenelor.Puneți degetele arătător, inelar și mijlociu pe aceste locuri și apăsați. Pentru a „restaura” sprâncenele înapoi la locul lor, ar trebui să aplicați mișcări directe de apăsare pe sprâncene, împingând ușor în sus.În jur de 7 secunde repetați aceste mișcări.

Continuăm cu colțurile exterioare ale ochilor.Puneți degetele arătător pe puncte, încălziți puțin zona, apăsați și eliberați. Puteți trage ușor mușchii spre tâmple, fără să vă luați degetele. Acordați atenție pentru a vă asigura că mușchii și nu pielea sunt trași.Repetați de 3 ori, timp de 3 secunde de fiecare dată.

Acum vom masa colțul interior al ochiului dintre ochi și puntea nasului.Așezați degetele arătător pe pete și faceți o mișcare perpendiculară fără a se întinde și fără a mișca pielea. De asemenea, puteți face o „furculiță” cu degetele mijlociu și arătător și să apăsați simultan atât colțurile exterioare, cât și cele interioare ale ochiului.Repetați de 3 ori, timp de 3 secunde de fiecare dată.

Eliminarea ridurilor de pe puntea nasului, adică masarea zonei dintre sprâncene.Țineți împreună strâns degetul arătător, mijlociu și inelar. Apăsați cele 3 puncte dintre sprâncene cu ajutorul degetelor, tmp de 7 secunde.Repetați de 2 ori.

Și ultima dată vom lucra zona de sub ochi.Puneți degetele arătător, mijlociu și inelar pe pete și apăsați.Țineți așa timp de 10 secunde și repetați de 2 ori.Aceste exerciții pot fi făcute separat sau efectuate ca masaj complet al feței cu tehnica Shiatsu, depinde de cât timp vreți să vă dedicați.

loading...

Add comment