Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scapă de firele albe în mod natural, cu ajutorul frunzelor de nuc

Frunzele de nuc sunt adesea promovate ca un remediu tradițional pentru acoperirea firelor albe în mod natural, evitând vopselele cu substanțe chimice. Această practică folosește soluția obținută din frunzele de nuc pentru a oferi părului o nuanță mai întunecată. Iată cum se folosesc în general:

Cum se pregătește soluția de frunze de nuc:
Colectarea frunzelor de nuc: Frunzele de nuc sunt adesea folosite sub formă de pulbere, care poate fi obținută fie din frunze uscate și măcinate, fie din frunze proaspete zdrobite și fierte.

Cum se prepară

Metoda 1: Frunzele uscate sunt măcinate pentru a obține o pulbere fină. Această pulbere este apoi amestecată cu apă caldă pentru a forma o pastă.

Metoda 2: Frunzele proaspete sunt zdrobite și fierte în apă pentru a extrage culoarea și substanțele din frunze. Lichidul rezultat este apoi filtrat și utilizat ca soluție de colorare.
Cum se aplică pe păr:

Aplicarea soluției: Soluția obținută din frunzele de nuc este aplicată pe părul curat și uscat. Unele persoane folosesc mănuși pentru a evita colorarea pielii mâinilor.

Stabilirea timpului de acțiune: Se lasă soluția să acționeze pe păr pentru o perioadă de timp, de obicei, în jur de 30-60 de minute, în funcție de intensitatea culorii dorite.

Clătirea și spălarea: După expirarea timpului de acțiune, părul este clătit bine cu apă curată și poate fi spălat cu șampon și balsam, după cum este necesar.

Rezultatele pot varia în funcție de culoarea inițială a părului și de structura acestuia, iar soluția nu poate fi la fel de eficientă pentru fiecare persoană.

Înainte de a încerca această metodă, este întotdeauna recomandat să consulți un specialist în îngrijirea părului sau un dermatolog pentru a obține sfaturi personalizate și pentru a evita eventualele reacții adverse. De asemenea, este important să ții cont că această soluție poate păta, așa că folosirea unei protecții adecvate pentru îmbrăcăminte și piele este esențială în timpul aplicării.

loading...

Add comment