Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-cu-lamaie-si-bicarbonat

Masca cu bicarbonat de sodiu și lămâie, care transformă radical tenul.Ajută la îndepărtarea celulelor moarte și elimină petele.

Lămâia și bicarbonatul de sodiu se găsesc în mod obișnuit în bucătăria fiecăruia dintre noi.Aceste două îngrediente sunt esențiale pentru această mască.Sucul de lămâie este bogat în vitamina C care ajută la întinerirea pielii, iar bicarbonatul de sodiu are o textură aspră care ajută la exfolierea pielii.În plus, vitamina C este cunoscută că vă protejează pielea de razele UV dăunătoare ale soarelui.

Când este aplicat pe piele, sucul de lămâie poate reduce ridurile, estompează cicatricile și vă poate străluci pielea. Textura granuloasă a bicarbonatului de sodiu funcționează ca un exfoliant pentru a vă curăța porii. Când le amesteci pe acestea două, obții un scrub ușor, de casă, care face treaba mai multor produse.Acum că am aflat ce beneficii are lămâia și bicarbonatul de sodiu pentru ten, în continuare vom vedea cum se prepară masca.

Cum se prepară masca cu bicarbonat de sodiu și lămâie.
Vom avea nevoie doar de 1 lingură de suc de lămâie și 2 linguri de bicarbonat de sodiu.Se amestecă sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu într-un bol de sticlă, până se obține o astă fluidă, galben pal.Apoi se aplică această pastă pe toată fața și gât și se masează.Se ține timp de maxim 15 minute pentru a evita roșeața.Apoi se șterge ușor masca cu o cârpă înmuiată în apă călduță.Spălați-vă fața cu apă rece pentru a închide porii deschiși de pe față.

Deoarece sucul de lămâie ajută la îndepărtarea uleiului, iar bicarbonatul de sodiu ajută la exfolierea feței, această mască de față poate fi utilă pentru îndepărtarea punctelor negre.Similar punctelor negre sunt și punctele albe. O mască de lămâie și bicarbonat de sodiu poate ajuta la eliminarea acestor puncte albe.Utilizarea unui suc de lămâie și a unei mască de față cu bicarbonat de sodiu poate ajuta la luminarea oricăror pete întunecate.

Masca cu bicarbonat de sodiu și lămâie este una dintre cele mai eficiente moduri de a trata problemele pielii, deoarece ambele ingrediente oferă mai multe beneficii pielii. Lămâia și bicarbonatul de sodiu vă pot exfolia pielea și o luminează. Cu toate acestea, amestecul poate provoca reacții alergice la unele persoane. La unele persoane, masca poate provoca iritații ale pielii, erupții cutanate și roșeață.Prin urmare, faceți un test pe o bucată pică de piele înainte de a folosi masca.

loading...

Add comment