Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 trucuri pentru buze pline și expresive

Buzele sunt probabil cea mai expresivă caracteristică faciale și mai ușor de observat. Pentru a face buzele noastre îndrăznețe și atractive, cumpărăm un număr enorm de rujuri elegante, căutăm tutoriale de frumusețe sau încercăm cele mai recente produse cosmetice.
Noi am făcut o listă cu cele mai eficiente sfaturi care vă vor ajuta să creați un machiaj plin de farmec.

Pentru a vă exfolia buzele.


Veți avea nevoie de 1 lingurita de ulei de avocado, ulei de masline sau ulei de migdale, 1 lingură de zahăr, 1 lingură de miere și 1 linguriță ulei de nucă de cocos sau unt de shea. Găsiți un castron mic și adăugați toate ingredientele împreună, amestecând bine până se ajunge la o pastă groasă. Aplicați apoi amestecul pe buze și frecați ușor timp de 2 până la 3 minute. Clătiți bine. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți acest scrub o dată sau de două ori pe săptămână.

Pentru a-ți înmuia buzele.


Utilizați o perie specială sau o periuță de dinți moale pentru a vă curăța buzele. Acest tip de masaj permite rujului să vă acopere buzele în mod egal și fără probleme.

Pentru a defini conturul.


Utilizați concealerul pentru a corecta conturul buzelor. Ascundeți conturul natural al buzelor, apoi trasați unul nou peste.

Pentru a amesteca culorile.


Este mai bine să amestecați conturul pentru machiajul luminos în timpul zilei.

Pentru a aplica rujul corect.


Va fi mai ușor să trasați conturul dacă faceți o cruce sub arcul Cupidonului în mijlocul buzei superioare. Apoi schițează colțurile buzelor și conectați liniile.

Pentru a pune un accent în mijloc.


Aplicați mai întâi îngrijitor la buze, apoi aplicați un ruj îndrăzneț și amestecați-l cu grijă. Acest machiaj va arăta foarte delicat și delicat.

Pentru a face buzele moi și netede.


Luați o sfeclă roșie și îndepărtați coaja. Tăiați sfecla roșie în felii mici și stoarceți cu grijă sucul din sfecla roșie rasă. Adăugați aproximativ o linguriță de ulei de nucă de cocos, miere sau ceară de albine la sucul de sfeclă roșie. Se amestecă bine și aplicați nuanța pe buze cât mai des posibil. După aproximativ o săptămână, veți avea buzele mult mai moi și mai netede.

loading...