Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
jessica-binzari

Ea este Jessica Binzari, românca de nota 10, care a ajuns să studieze și să facă performanță în tenis la o universitate de prestigiu din America

Jessica Binzari este din Constanta si are 19 ani. Studiază limba engleza si joacă tenis la Coker University în Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii.Inca din liceu ea și-a dorit sa ajungă în America să studieze și să-și construiască o carieră sportivă.

Jessica joacă tenis încă de la vârsta de 8 ani si este foarte pasionata de acest sport. De-a lungul anilor, a castigat turnee locale în Constanta, Braila, Ialomita și Bucuresti, însă rezultatele cele mai bune au început să apară odată cu plecarea ei în America, țara tuturor posibilităților.În primul an de studenție a jucat pe poziția 1 din echipa univesității din Carolina de Sud, unde a acumulat numeroase victorii importante, jucând cu adversare din Statele Unite, dar și din Spania, Argentina, Franța și Germania.Universitatea unde tânăra studiază, face parte dintr-o conferință numită SAC (South-Atlantic Conference), care este formată din 13 colegii strânse din statele Carolina de Sud, Carolina de Nord, Tennessee și Virginia.La sfârșitul primului an de facultate, Jessica a reușit să se claseze pe locul 7 în conferință, dintr-un total de 100 de jucătoare.Tot după primul an de studii, ea a câștigat următoarelor premii de prestigiu:Excellence in Leadership Award și Fimale Newcomer of the Year 2021-2022.

Anul acesta, în luna septembrie, a câștigat turneul de la Palmetto Gardens în Sumter, Carolina de Sud.În prezent, se antrenează serios pentru start-ul sezonului competițional de la primavară și vrea să obtină premiul de jucatoarea anului în cadrul conferinței. Din punct de vedere academic, Jessica Binzari este o elevă de nota 10 și face parte din Asociația Studenților de Onoare de la Coker University. Iși dorește să urmeze o cariera în jurnalism și să scrie articole pentru edituri de renume precum The New York Times sau The Washington Post.Ea se simte extrem de norocoasă că a avut oportunitatea de a își continua studiile și cariera de tenis în America și este recunoscatoare că a primit această șansă.

Totul ar fi frumos, dacă nu ar fi și puțina tragedie.Povestea Jessicăi nu este atât de roz.Ea a rămas fără mamă la vârsta de 12 ani.Tânăra mai are o soră mai mică, elevă în clasa a 12-a la un liceu din Constanța, unde și aceasta este o elevă de nota 10.Tatăl fetelor, care le-a crescut și s-a ocupat de educația lor, este de profesie navigator. Dar din păcate a fost nevoit să renunțe să mai plece pe mare atunci când soția sa a decedat, adică acum 7 ani.Jessica a obținut o bursă parțială, Universitatea plătește studiile de 30 de mii de dolari pe an, dar tatăl este nevoit să mai plătească încă 15 mii de dolari pe an.El ar dori cu ajutorul acestui articolul să gasească câțiva oameni buni, să facă posibilă sponsorizarea copiilor talentati precum fiica sa.

loading...

Add comment