Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
seminte-de-floarea-soarelui

Semințe de floarea soarelui și apă, combinația naturală care poate desfunda vasele de sânge, curăță colonul de toxine și scade nivelul de colesterol rău din sânge.

Există anumite substanțe chimice în semințele de floarea soarelui care joacă un rol important în protecția împotriva anumitor tipuri de cancer. Aceștia sunt fitosteroli care întăresc sistemul imunitar, fibre care promovează curățarea tractului digestiv, prevenind riscul de cancer de colon și aproape toată gama de aminoacizi.Semințe de floarea soarelui sunt bogate în seleniu și vitamina E, au capacitatea de detoxifiere a ficatului și previn acumularea de colesterol în sânge și artere.De asemenea, au activitate antibacteriană puternică. Ele ajută la îndepărtarea eficientă a bacteriilor și germenilor din celule.

Semințele de floarea soarelui, atunci când sunt consumate, ne oferă și compuși vegetali precum flavonoidele și acizii fenolici, care sunt antioxidanți puternici.Conținutul de fibre din semințele de floarea soarelui scad nivelul de colesterol LDL din sânge.Niacina sau vitamina B3 prezentă în semințele de floarea soarelui reduce nivelul de colesterol total și riscul de boli de inimă.Semințele de floarea soarelui sunt bogate în acid oleic și linoleic și sărace în grăsimi saturate și sodiu. De asemenea, conțin magneziu, potasiu și fibre.Acestea ajută la scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol seric. Consumul acestora reduce, de asemenea, apariția aritmiilor. Toate aceste efecte ajută la protejarea organismului nostru de apariția tulburărilor cardiovasculare.

Semințele de floarea soarelui pot fi consumate crude sau prăjite.Rețineți că semințele de floarea soarelui decojite sau fără coajă sărate sau aromate pot fi foarte bogate în sare adăugată. De asemenea, pot conține ingrediente suplimentare, cum ar fi zahăr adăugat, deci este important să citiți etichetele.Adăugați semințe de floarea soarelui în fulgii de ovăz, iaurt sau budincă de chia la micul dejun.Folosiți semințele de floarea soarelui în produse de copt, cum ar fi brioșe și pâine.Este de ajuns să consumați o mână de semințe de floarea soarelui crude, fără adaos de sare sau alte condimente, alături de un pahar de apă plată și veți vedea că rezultatele vor începe să apară.

Efecte secundare ale semințelor de floarea soarelui.
Consumul în exces de semințe de floarea soarelui poate provoca vărsături, dureri de stomac și constipație.Persoanele alergice la semințele de floarea soarelui pot prezenta simptome precum vărsături, erupții cutanate, probleme de respirație, umflare și mâncărime în jurul gurii și altele de acest gen.Consumul de semințe încolțite contaminate poate duce la infecție bacteriană.

loading...

Add comment