Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pete-pigmentare

Scapă de petele de pe față, mâini sau decolteu,ce apar odată cu vâsta, cu un suc natural de ceapă și oțet de mere.

Petele pigmentare, cum ar fi petele de vârstă care sunt cunoscute și sub numele de pete solare.Ele apar mai ales pe părțile corpului care sunt expuse frecvent, cum ar fi fața, gâtul, decolteul, mâinile și brațele.Tind să fie pete mici, întunecate de piele.

Hiperpigmentarea este adesea inofensivă, dar oamenii pot alege să o elimine sau să o reducă.Opțiunile includ evitarea expunerii la soare și utilizarea tehnicilor de îndepărtare, cum ar fi tratamente cosmetice, creme și remedii la domiciliu.Unul dintre remediile cele mai eficiente, care pot fi preparate la domicilui este sucul de ceapă combinat cu oțet de mere.

Cum se prepară sucul de ceapa cu oțet de mere.
Ai nevoie de cantitate de oțet de mere și o cantitate egală de suc de ceapă și se amestecă bine. Tamponează un tampon de bumbac în soluție și aplică-l direct pe petele de vârstă. Lăsați acest lucru pe piele timp de minim 30 de minute. Repetați acest lucru o dată pe zi timp de aproximativ șase săptămâni și veți observa o îmbunătățire treptată.

Acest tratament nu numai că estompează pigmentarea, ci și îmbunătățește semnificativ calitatea pielii.Ceapa este bogată în quercetină, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și de iluminare a pielii.Ceapa este și o sursă bogată de vitamina C, care nu numai că ajută la luminarea petelor, dar chiar și îngustează porii și uniformizează textura pielii. Utilizarea regulată a sucului de ceapă reduce hiperpigmentarea.Oțetul de mere conține acid acetic, despre care cercetările arată că pot ușura pigmentarea și îmbunătățesc aspectul general al pielii.Oțetul de mere diluat poate fi un toner eficient pentru pielea predispusă la acnee sau grasă. Ca astringent, îndepărtează excesul de ulei, reduce petele și strânge porii mari. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și antifungice.

Cât durează până când hiperpigmentarea se estompează? Odată ce cauzele pete întunecate sau petice sunt găsite și oprite, estomparea poate dura timp. O pată care este cu câteva nuanțe mai închisă decât culoarea naturală a pielii se va estompa de obicei în decurs de 6 până la 12 luni. Dacă culoarea se află adânc în pielea ta, totuși, decolorarea poate dura mai mult timp.Aveți grijă să discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat de pigmentarea pielii sau bănuiți că decolorarea pielii este cauzată de o afecțiune medicală sau de un medicament.

loading...

Add comment