Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
epilare

Cum să îndepărtezi părul nedorit de pe față cu o mască naturală, în doar 5 minute.Nu va mai crește aproape deloc.

O piele fină şi perfect netedă este visul oricărei femei.Părul de pe față nu este deloc estetic și probabil că nimănui nu îi place.O mulțime de femei au probleme cu părul nedorit de pe față, care crește în cele mai neașteptate zone.Există multe tehnici care te pot scăpa de mustaţă, mult mai puţin dureroase, dar cu avantaje şi dezavantaje.Dar noi venim în ajutorul tuturor și prezentăm în continuare o mască naturală care promite să ne scape de părul nedorit.

Pentru a prepara masca naturală care îndepărtează părul nedorit de pe față este nevoie de 1 lingură de gelatină, 2 – 3 linguri de lapte și câteva picături de suc de lămâie sau ulei esențial de lavandă.

Se amestecă toate ingredientele și se pun 15 secunde în cuptorul cu microunde.După care se aplică imediat pe față, pe locurile în care există fire de păr nedorite.Se lasă amestecul să acționeze timp de cel puțin 15 minute.Iar după ce s-a uscat, se îndepărtează cu apă călduță.Repetă acest procedeu de trei ori pe săptămână, iar rezultatele vor fi din ce în ce mai bune.

Această mască naturală indeparteaza rapid parul nedorit și chiar previne cresterea lui cu timpul.Acest remediu natural este ușor de preparat și reprezintă o soluție eficientă de a îndepărta părul nedorit de pe față.Dacă vrei să te razi sau să folosești ceara, părul va crește mai rapid.De aceea, noi considerăm că este mai utilă această metodă.Această mască simplă și ieftină promite că te ajută să ai un ten de porțelan.

loading...

Add comment