Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
apa-cu-stafide

Apa cu stafide ajută la scăderea în greutate și curăță ficatul de toxine

Cine spune că alimentele sănătoase nu sunt delicioase? Există atât de multe super-alimente delicioase, sănătoase și hrănitoare oferite de mama natură pe care le putem savura oricând și fără nicio vină. Un astfel de super-aliment sunt stafidele, care au o serie de beneficii pentru sănătatea noastră și mai multe, când vine vorba de nutrienți.Stafidele sunt practic struguri uscați, care sunt plini de nutrienți, cum ar fi vitamine, minerale, antioxidanți, fitonutrienți, polifenoli și alte câteva fibre dietetice.Toate acestea fac ca stafidele să fie cele mai potrivite pentru cei care sunt conștienți de sănătatea și bunăstarea lor.

Cercetările arată că stafidele vă pot reduce riscul de boli de inimă prin reducerea tensiunii arteriale și a zahărului din sânge. Fibrele din stafide acționează pentru a reduce colesterolul LDL (rău), ceea ce reduce tensiunea asupra inimii. Stafidele sunt, de asemenea, o sursă bună de potasiu.Dacă nu aveți deja stafide în dieta dvs. zilnică, ar trebui să le adăugați în dieta dvs. și un lucru ușor de făcut este să beți apă cu stafide.Consumul de apă cu stafide este o modalitate excelentă de a vă alimenta corpul cu câteva beneficii uimitoare pentru sănătate. De la îmbunătățirea sănătății inimii până la creșterea imunității, apa cu stafide are câteva beneficii uimitoare pentru sănătate.

Cum se prepară apa cu stafide.
Apa cu stafide se poate prepara acasa, foarte simplu, folosind doar 2 ingrediente, apă și stafide.Aveți nevoie de 2 căni de apă și 150 de grame de stafide.Într-o oală se adaugă apă și se pune la fiert.Când apa începe să clocotească, se adaugă stafidele și se lasă la înmuiat peste noapte.Dimineața, strecoară această apă.Se bea pe stomacul gol, la prima oră dimineața.Puteți să adăugați lămâie în apă dacă doriți să-i sporiți aroma.Este recomandat să nu consumați alimente în următoarele 30 de minute după ce ați băut această apă.O cană pe zi de apă cu stafide, este de ajuns pentru a vedea rezultatele.Consumul de apă de stafide dimineața vă ajută și la pierderea în greutate. Stafidele sunt bogate în fructoză și glucoză, care vă mențin încărcat cu energie. De asemenea, au fibre care te fac să te simți plin pentru mult timp.

Este important să consultați întotdeauna medicul, dacă urmați tratament medical sau aveți alte probleme de sănătate, înainte de a consuma apa cu stafide.

loading...

Add comment