Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni.Rezultatul i-a uimit până și pe medici.

Hreanul şi lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor şi gripelor, iar mierea se ştie că dacă este consumată dimineaţa pe stomacul gol, o linguriţă, ajută la tranzitul intestinal şi creşte imunitatea.

Iar combinaţia de hrean, lămâie şi miere face minuni atunci când vrei sa îţi mai subţiezi talia şi să dai câteva kilograme jos într-un mod sănătos. Hreanul este bogat în fibre şi proteine şi nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzaţia de saţietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi potrivite ca dimensiune şi 3 linguri mari de miere.

Hreanul se curăţă şi se dă prin răzătoare sau la blender. Lămâile se spală, se şterg cu oţet şi se taie mărunt, se scot sâmburii şi se amestecă şi ele la blender. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine şi se bagă la frigider.

Amestecul ţinut la frigider mereu pentru a se menţine substanţele benefice, se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi şi ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Hreanul – O Bombă de Nutrienți și Antioxidanți

Hreanul (Armoracia rusticana) este o rădăcină puternic aromatică și picantă, cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și medicinale:

  • Bogat în Nutrienți: Hreanul conține vitaminele C, B6 și minerale precum calciu, magneziu și fier.
  • Antioxidanți Puternici: Este o sursă importantă de antioxidanți, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a bolilor.
  • Proprietăți Antibacteriene și Antiinflamatorii: Hreanul are calități antibacteriene și antiinflamatorii, fiind folosit pentru tratarea răcelilor și infecțiilor.

Lămâia – Bogată în Vitamina C și Nutrienți

Lămâia (Citrus limon) este cunoscută pentru conținutul său bogat de vitamina C și alți nutrienți benefici pentru sănătate:

  • Vitamina C: Lămâia este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la lupta împotriva infecțiilor.
  • Detoxifiere Naturală: Sucul de lămâie are proprietăți detoxifiante care pot contribui la eliminarea toxinelor din organism.
  • Îmbunătățirea Digestiei: Lămâia poate stimula producția de enzime digestive, facilitând procesul de digestie.

Mierea – Nectarul Vindecător al Naturii

Mierea este considerată un adevărat nectar vindecător, având proprietăți nutritive și medicinale:

  • Antibacterian Natural: Mierea are proprietăți antibacteriene și poate fi folosită pentru tratarea infecțiilor.
  • Energizant Natural: Mierea furnizează energie rapidă datorită conținutului său de glucoză și fructoză.
  • Îmbunătățirea Somnului: Consumul de miere poate contribui la un somn mai odihnitor și poate ameliora simptomele insomniei.
loading...

Add comment