Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frunze-de-dafin

Frunzele de dafin, o binecuvântare de la Dumnezeu pentru sănătate. Pot curăța oasele și articulațiile.

Încă din cele mai vechi timpuri, se spune și se dovedește că frunzele de dafin sunt binecuvântate de zei pentru a spori o sănătate bună.Ceaiul din frunze de dafin este cunoscut ca un tonic inconfundabil pentru sănătatea stomacului, articulațiilor și mușchilor.Pe lângă acestea, are capacitatea de a proteja organismul împotriva stresului oxidativ și de a ajuta la gestionarea diabetului. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea sănătății inimii, la reducerea inflamației și la atenuarea problemelor respiratorii.

Cum se pregătește ceaiul din frunze de dafin.
Pentru a prepara ceaiul este nevoie de 4-5 frunze de dafin uscate, 1 bațon de scorțisoară(opțional) și 1 litru de apă.Se adaugă frunzele de dafin și scorțișoara în apă și se fierb timp de aproximativ 20 de minute.Apoi se strecoară și se lasă se să răcească puțin înainte de a fi consumat.

Frunzele de dafin au un efect foarte puternic asupra sistemului gastrointestinal, stimulând urinarea ca diuretic.În plus, compușii organici găsiți în frunzele de dafin sunt foarte eficienți pentru ameliorarea durerilor de stomac și calmarea sindromului de colon iritabil.Ajută la ameliorarea diferitelor afecțiuni respiratorii. Ceaiul de dafin poate slăbi flegma și poate elimina bacteriile periculoase care pot fi prinse în căile respiratorii datorită calității sale antibacteriene naturale.

Deoarece ceaiul din frunze de dafin are cantități mici de vitamina C, este și unul grozav de avut la îndemână atunci când sistemul tău imunitar are nevoie de un impulsFrunzele de dafin au o calitate relaxantă și liniștitoare. Linalool este adesea asociat cu cimbru și busuioc, dar este prezent și în frunzele de dafin și poate ajuta la scăderea nivelului hormonilor de stres din organism.

O ceașcă de ceai din frunze de dafin poate fi foarte reconfortantă. Parfumul aromat pe care frunzele îl eliberează este calmant, iar esența ceaiului condimentat face ceaiul din frunze de dafin foarte delicios. Și, la fel ca majoritatea lucrurilor din viață, se spune că cel mai bine este să te bucuri de acest ceai cu moderație, deoarece consumul prea mare de orice nutrient poate face mai mult rău decât bine. În ceea ce privește alergiile, frunzele de dafin nu sunt cunoscute pe scară largă ca o substanță alergenă, dar înainte de a consuma acest ceai, este indicat să cereți părerea medicului.În general, nu începeți niciodată un tratament înainte de a consulta un medic specialist.

loading...

Add comment