Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
masca-de-par

Ulei de ricin,ou crud și miere, masca minune pentru căderea părului, întărirea firului de păr și creșterea accelerată

Masca de păr cu ouă este unul dintre puținele ritualuri tradiționale de îngrijire a părului care au supraviețuit de-a lungul timpului.Această mască de păr cu miere și ulei de ricin pentru creșterea părului folosește doar trei ingrediente: ulei de ricin, miere și ou.Această mască este perfectă pentru a hidrata șuvițele uscate, pentru a elimina vârfurile despicate și pentru a stimula creșterea rapidă și sănătoasă a părului.

Toate aceste 3 ingrediente sunt o sursă bogată de proteine, acizi grași și vitamine, toate acestea fiind esențiale pentru sănătatea părului.Uleiul de ricin pentru creșterea părului este folosit pe scară largă în întreaga lume și a fost folosit de sute, dacă nu de mii de ani.Uleiul de ricin, are proprietăți de vindecare remarcabile și a fost folosit în mod tradițional pentru a trata multe probleme de sănătate, cum ar fi dureri articulare, entorsă musculară, afecțiuni ale pielii, infecții fungice și așa mai departe.Combinația de ulei de ricin și miere poate hidrata pielea și scalpul. Un scalp sănătos este începutul creșterii sănătoase a părului. Beneficiile uleiului de ricin sunt uriașe, mai ales când vine vorba de sănătatea și creșterea părului.Antioxidanții din ou fac minuni când vine vorba de repararea daunelor părului, iar acizii grași hrănesc foliculii de păr. Chiar și colesterolul prezent în ou ajută la absorbția mai ușoară a nutrienților de către scalp.

Cum se prepară mască cu ulei de ricin, our crud și miere.
Se bate un ou într-un castron, se adaugă o lingură de miere naturală și 5 picuri de ulei de ricin.Se amestecă bine toate ingredientele și apoi se aplică pe păr, începând de pe rădăcini și apoi continuând pe firele de păr.După ce s-a aplicat tot amestecul pe păr, se acoperă părul cu o cască de duș și se lase să acționeze masca timp de cel puțin o oră, înainte de a-l clăti cu apă rece și cu un șampon hrănitor.

Proprietățile hrănitoare ale oului combinate cu proprietățile de întărire ale uleiului de ricin și abilitățile de curățare ale mierii fac din această mască de păr un tratament perfect de îngrijire a părului.Masca cu ulei de ricin,ou crud și miere hrănește părul și promovează o creștere mai rapidă a acestuia, hidratează și conferă strălucire, curăță scalpul de impuritățile care pot deteriora părul și pot încetini creșterea, întărește firul de păr și adaugă volum părulul și nu îl ultimul rând, reduce foarte mult varfurile despicate si ruperea parului.

loading...

Add comment