Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Masca cu cafea te ajută să arăți mai tânăr și tratează acneea

S-ar putea să vă bazați pe ceașcă de cafea de dimineață, pentru a vă stimula zilnic energia și metabolismul. În timp ce cafeaua este cea mai consumată băutură, ea câștigă și o reputație ca remediu alternativ pentru piele.Acest lucru este datorită antioxidanților săi, care includ fenoli care ajută la lupta împotriva radicalilor liberi care pot duce la afectarea pielii.De fapt, American Chemical Society a descoperit că, cafeaua este cea mai populară sursă de antioxidanți din Statele Unite – chiar mai mult decât alte băuturi bogate în antioxidanți, cum ar fi ceaiul și vinul.Aflați în continuare mai multe despre cum masca cu cafea ajută pielea.

1. Reduce celulita.
Cafeaua poate ajuta la reducerea aspectului celulitei pe piele. Se crede că conținutul de cafeină este cheia reducerii celulitei prin dilatarea vaselor de sânge sub piele și îmbunătățirea fluxului sanguin global. La rândul său, acest lucru poate ajuta la scăderea aspectului celulitei.Această metodă de îngrijire a pielii este gândită să fie utilizată cel mai bine cu zațul de cafea, deoarece exfolierea poate, de asemenea, să vă hidrateze pielea și să vă asigure un aspect uniform.

2. Beneficii anti-îmbătrânire.
Aplicarea directă a cafelei pe piele sub formă de mască poate reduce scăderea aspectului de pete solare, roșeață și linii fine. Astfel, masca cu cafea ar trebui aplicată în fiecare dimineață pe suprafața tenului, asta pentru a obține cele mai bune rezultate.Amestecă cafeaua măcinată cu puțin lapte degresat, până când ingredientele se transformă într-o pastă, apoi aplică pe față.

3. Tratează acneea.
În cazul unei răni sau al unor frecvente infecții cutanate, utilizarea regulată a cafelei ar putea ajuta la combaterea problemelor cauzate de bacteriile dăunătoare. Compușii din cafea au proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Împreună cu exfolierea naturală a cafelei, toate aceste beneficii pot combate acnee.

4. Îngrijirea după soare.
Aceleași beneficii anti-îmbătrânire de cafea pot fi, de asemenea, utilizate pentru îngrijirea post-soare.

Cum să faci o mască de față cu cafea?
Există multe modalități diferite de a face o mască de față de cafea acasă. Cea mai bună cale este să amestecați baza de cafea cu un ingredient noncomedogenic.Iată o rețetă pentru a încerca:Se amestecă împreună părți egale de ulei de măsline și de cafea.Aplicați pe față într-o mișcare circulară.Lăsați masca între 15 și 60 de minute.Clătiți cu apă caldă. Repetați de până la trei ori pe săptămână.

loading...

Add comment