Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop-mana-maicii-domnului

Sirop din flori de mâna Maicii Domnului cu miere – tratează boli respiratorii, infecții bacteriene, infecții urinare, tulburări digetive

Caprifoiul sau Mana Maicii Domnului este o plantă perenă sau semi-perenă, ce are frunze păroase și flori parfumate încă din timpul primăverii până vara târziu.Aceasta are florile de culoare albă la început, iar după câteva zile acestea își schimbă culoarea în galben-roșcat.Se planteaza pe langa casa pentru mirosul foarte parfumat al florilor. Este o planta ce se inmulteste foarte usor.

Există și diferite legende cu privire la această plantă.Într-o legendă creștină, se spune că în vreme ce Maica Domnului, purtându-l în brațe pe pruncul Iisus, încerca să se ascundă de prigonitorii ostași ai lui Irod, ar fi găsit adăpost sub un caprifoi. În semn de mulțumire, Maica Domnului l-ar fi binecuvântat, dăruindu-i numeroase puteri vindecătoare pentru oameni.

Caprifoiul, sau Mâna Maicii Domnului este o floare de grădină cu proprietăți antiinflamatoare incredibile.Ştiai că poţi prepara sirop de caprifoi pentru o stare de sănătate generală mai bună? Ei bine, în continuare îți vom explica cum se prepară siropul de caprifoi.Aveți nevoie de flori de caprifoi și miere de albine.Se umple un borcan cu flori de caprifoi, se asează bine, iar peste ele se toarnă mierea de albine, ca să le acopere. Înfiletează capacul la borcan şi depozitează-l în frigider. În general, are nevoie de 30 de zile ca să se macereze.Siropul se poate utiliza pentru diverse prăjituri, dar poate fi consumat şi simplu, prin diluarea cu apă simplă ori cu apă minerală. Se poate prepara și ceai din florile de mâna Maicii Domnului, folosind 1 ceașcă de boboci la 1 litru de apă clocotită. Lăsați plantele la infuzat 10 minute. Se pot bea până la 3 căni pe zi.

Caprifoiul este o plantă cu efecte antibiotice in caz de răceala, gripa și febră.Dureri de gât, conjunctivita, inflamații ale intestinului, ale tractului urinar și ale organelor de reproducere au fost ameliorate cu această plantă.Este un detoxifiant natural. Uleiul de caprifoi ajuta la curatarea organismului, prin eliminarea toxinelor.Caprifoiul, popular cunoscut drept Mâna Maicii Domnului, este o plantă cu multe beneficii şi efecte.Are efecte diuretice și laxative, anti-microbiene, antibacteriene, antiseptice, expectorate, calmante și antispasmodice.

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe orice tratament naturist.

loading...

Add comment