Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cimbru vindecă complet reumatismul! Scapi pentru totdeauna de dureri și amorțeală

Beneficiile cimbrului au fost cunoscute și utilizate de peste 4.000 de ani. Cimbrul este o planta culinara si medicinala cu radacini antice.Egiptenii și grecii antici foloseau cimbru pentru o varietate de scopuri, eventual răspândindu-se de-a lungul Imperiului Roman și dincolo de el.

Călugării benedicti au adus planta în Europa Centrală și au platat-o în grădinile lor monahale.Cimbrul este frecvent asociat cu bucătăria mediteraneană, deși planta este cultivată în întreaga lume pentru a fi folosită în multe bucătării diferite.Cu secole în urmă, cimbrul a fost aplicat pe bandaje , în scopul de a vindeca și îndepărta infecția.Cimbru oferă multe beneficii sănătății noastre datorită proprietăților anti-septice, calitatile anti-parazitare, anti-virale, anti-reumatice și anti-fungice.

Pe lângă toate aceste beneficii, cimbrul este cunoscut și ca având un puternic efect antireumatic.Reumatismul este o afectiune inflamatorie cronică care poate afecta mai mult decât articulațiile. La unii oameni, afecțiunea poate afecta o mare varietate de sisteme corporale, inclusiv pielea, ochii, plămânii, inima și vasele de sânge.Reumatismul este o afecțiune cauzată de fluxul sanguin deficitar și de creșterea concentrației de acid uric în sânge sau de artrită.

Cimbrul poate fi consumat sub formă de ceai.Ceaiul de cimbru are acțiune diuretică și ajută la eliminarea prin urină a toxinelor, stimulând fluxul sanguin.Pentru a pregăti un ceai de cimbru, combinați două lingurițe de frunze de cimbru cu 250 ml apă caldă și lăsați să absoarbă timp de zece minute.Strângeți frunzele și savurați ceaiul. Beți câte 3-4 căni de ceai de cimbru pe zi sau până când disconfortul se îmbunătățește.

Datorită proprietăților naturale antiinflamatorii și antibacteriene ale cimbrului, aceasta servește ca o alternativă naturală eficientă la produsele cosmetice pentru curățarea feței și a pielii. O tinctură simplă de cimbru poate ajuta la eliminarea acneei și la ameliorarea efectelor sale asupra pielii.O baie cu infuzie de frunze de cimbru sau cu flori de cimbru este o modalitate foarte bună de a calma pielea iritată sau de a ușura alte condiții minore ale pielii.

loading...

Add comment