Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Faceți acest antrenament în fiecare zi și veți începe să pierdeți 3 kilograme pe săptămână

Exercițiile sunt o modalitate foarte bună de a vă energiza dimineața. Dar dacă nu aveți timp pentru un antrenament complet, există însă unele exerciții speciale selectate pe care le puteți face pentru a vă trezi corpul și pentru a fi plini de energie chiar și a doua zi. Această rutină de antrenament include poziții de yoga și exerciții ușor de realizat care vă vor ajuta să vă treziți corpul dimineața și să vă vor face mai sănătoși.

Înainte de a începe exercițiile, este vital să vă ventilați camera și să vă încălziți mușchii. Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să urmați instrucțiunile.Iată cum arată exercițiile!

1. Relaxarea brațelor și umerilor.


Imaginați-vă că corpul tău este un obiect și că mâinile tale sunt frânghiile legate de el. Dacă cineva întoarce obiectul brusc, corzile se vor mișca de la o parte la alta. Aceasta ar trebui să faceți. Stați cu picioarele în umăr, lăsați-vă complet mâinile și începeți să rotiți corpul în jurul axei coloanei vertebrale cu un transfer de greutate total, intensificând treptat intensitatea efortului. Faceți acest exercițiu atâta timp cât vă simțiți confortabil, dar asigurați-vă că numărați numărul ciclurilor de respirație (inspirați-expirați). Amintiți-vă, ei ar trebui divizibili la șase. De exemplu, 6, 12, 18, 36 etc.

2. Dezvoltarea agilității, echilibrului și coordonării și îmbunătățirea fluxului sanguin în picioare.


Stați pe piciorul stâng, ridicați piciorul drept astfel încât coapsa să fie paralelă cu solul sau chiar mai sus. Sau puteți să vă aduceți piciorul la maxim. Trageți degetele de la picioare spre dumneavoastră. Trageți brațul drept înainte, dar nu îl îndreptați complet. Țineți brațul stâng în jos. Palmele ar trebui să fie rotunjite și relaxate, de parcă ar avea două bile. Apoi închideți ochii și încercați să vă mențineți echilibrul. În cele din urmă, ridică-te pe degetele de la picioare. Repetați de 3-5 ori. Faceți acest exercițiu atâta timp cât vă simțiți confortabil, dar nu mai puțin de 10 secunde

3. Consolidarea coloanei vertebrale, îmbunătățind fluxul sanguin al măduvei spinării, ameliorarea stresului și a oboselii.


Stați întins pe jos. Trageți-vă picioarele spre dvs., împingându-le cu ambele mâini. Întoarceți-vă cât mai mult pe spate. Înclinați-vă în spate, rotiți-vă pe spate și reveniți la poziția de plecare.Faceți acest exercițiu pentru mai multe cicluri de respirație, dar nu mai puțin de 12 ori.

4. Întinderea.


Întinzându-vă pe spate, traversați degetele și trageți-vă mâinile cât mai departe de umeri. Degetele de la picioare sunt îndreptate. Faceți acest exercițiu atâta timp cât vă simțiți confortabil.

5. Lumânarea.


Acest exercițiu ajută la îmbunătățirea fluxului cerebral de sânge, producând un efect benefic asupra întregului corp. Exercitiile regulate imbunatatesc memoria, performanta mentala si eficienta, reduc numarul orelor de somn si incetinesc respiratia.
Lăsați-vă pe podea cu picioarele extinse spre tavan. Odată ajuns în această poziție, puneți-vă mâinile pe șolduri sau pe spate pentru sprijin. Îndreptați picioarele spre tavan. Important: muschii gâtului nu trebuie tensionați. Faceți acest exercițiu pentru mai multe cicluri de respirație.

6. Cobra.


Exercițiul vă întărește spatele și vă redă flexibilitatea coloanei vertebrale.
Stați pe stomac. Înclinându-vă pe antebrațe, ridicați trunchiul și țineți-l așa. Țineți antebrațele în paralel unul cu altul. Asteptati-va, coborati-va umerii si indreptati-va degetele de la picioare.

7. Răsuciri.


Acest exercițiu îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea coloanei vertebrale, vă întinde mușchii și reduce dimensiunea taliei. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a preveni durerile de spate.
Stați pe podea cu piciorul drept chiar în fața dvs. Puneți piciorul stâng pe pământ în afara coapsei drepte. Întoarceți-vă trunchiul spre partea opusă cu mâna dreaptă apăsată pe podea și mâna stângă apăsată pe genunchi. Repetați exercițiul pe cealaltă parte. Amintiți-vă: capul trebuie rotit în direcția opusă răsucirii. Aceasta îmbunătățește efectul exercițiului.

8. Îndoiri.


Exercițiul ajută la întărirea musculaturii spatelui și a spatelui și la întinderea tendoanelor.
Stați cu picioarele la o distanță dublă de lățime a umărului. Țineți brațele direct de pe laturile voastre. Fără a schimba poziția brațelor, îndoiți-vă spre stânga. Țineți poziția pentru mai multe respirații și apoi reveniți la poziția de pornire. Trageți lateral spre dreapta și țineți poziția pentru același număr de respirații. Acum, îndoiți-vă cu mâna dreaptă atingându-vă glezna stângă. Extindeți brațul stâng în sus și întoarceți-vă capul să priviți spre el. Țineți poziția pentru mai multe respirații și reveniți la poziția de pornire. Repetați cu celălalt picior.

loading...

Add comment