Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul care poate trata infecția în gât, gripa și infecțiile sinusurilor

Antibioticele sunt concepute special pentru a ajuta la combaterea infecțiilor bacteriene, cum ar fi streptococ, gripă și infecții sinusale. Dar există un medicament natural pe care mulți medici nu-l spun pacienților: ulei de oregano. Oregano este o plantă care este membrul familiei de mentă. Acesta a fost folosit de peste 2500 de ani, cu singurul scop de a trata răcelile, durerile de stomac și indigestia. Pentru cei care suferă de gripă streptococică, gripa și infecțiile sinusurilor, ceaiul de oregano ar putea fi doar răspunsul.

Ingredientul vindecător găsit în oregano se numește carvacrol. Potrivit Facultății de Farmacie de la Universitatea Messina din Italia, carvacrolul a apărut ca un instrument pentru a ajuta la lupta împotriva stricăciunilor, fungiilor patogene și a bacteriilor. Diferite studii realizate au constatat că pot reduce viruși, inflamații, infecții bacteriene și multe alte lucruri.

Alte beneficii de sănătate ale uleiului de oregano.
Lupta împotriva gripei, streptococilor și a altor infecții bacteriene, dar prevenirea cancerului cu oregano este o luptă complet diferită. Este posibil acest lucru? Unele studii realizate au experimentat medicamentul în trei perioade de timp diferite – 24 de ore, 48 de ore și 96 de ore. Medicamentul a produs inhibare de aproape 100%. Echipa lui Bavadekar continuă să efectueze teste asupra carvacrolului, dar rezultatele recente arată că acesta este un agent anti-cancer extrem de puternic.

Infecția sinusurilor
Am vorbit despre cum ulei de oregano poate ajuta să scape de gripa, dar nu am atins baza cum poate ajuta la tratarea unui gât infectat cu streptococ. Ei bine, potrivit lui Roberta Wilson, autorul Ghidului esential pentru uleiurile esentiale, uleiul de oregano poate ajuta la împrospătarea respiratiei, calmeaza o durere in gât si chiar poate calma tusea.

Healthy melissa tea natural organic aromatic drink in glass cup

Ceaiul de oregano
Am menționat de mai multe ori despre ceaiul de oreganu, dar acum o sa vă spun cum se face acesta. Pune trei lingurite de frunze de oregano proaspete într-o ceașcă de apă clocotită timp de 5-10 minute. S-ar putea să observi că ceaiul de oregano poate fi un pic amar, astfel încât ai opțiunea de a adăuga zahăr sau miere dacă dorești.

loading...

Add comment