Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
reteta-tibetana-cu-usturoi

Rețetă tibetană cu usturoi găsită inscripționată pe o plăcută de argilă

Usturoiul este un aliment puternic care, în ciuda mirosului și gustului său puternic, trece neobservat. Nu îi acordăm importanța pe care o merită.Pe vremuri, s-a găsit inscripționată de călugării budiști din Tibet pe o plăcută de argilă o rețetă tibetană cu usturoi.Un amestec puternic care ne curăță corpul intern.

Dacă ar fi să enumerăm proprietățile usturoiului, ele sunt nenumărate.Consumul zilnic de usturoi creează o barieră care ține la distanță multe dintre bacteriile și virușii din mediul nostru.Consumul lui in toate variantele sale este benefic pentru sanatatea noastra.Acest remediu tibetan pe care îl enumerăm în acest articol este ușor de făcut și constă din câteva ingrediente comune, cum ar fi usturoiul și alco0l.La 350 gr usturoi este nevoie de ¼ litru de alc0ol 70% pentru consum intern.

Pentru a o pregăti, începeți prin a pisa usturoiul. Se poate folosi si feliat, tocat sau macinat.Dar este recomandat pisat.Se pune usturoiul într-un recipient ermetic, împreună cu 250 ml de alc0ol.Se inchide si se lasa la frigider 10 zile.După acest timp, strecurați lichidul cu o strecurătoare fină și puneți-l înapoi la frigider pentru încă trei zile.După aceea, puteți începe să utilizați tinctura. Pentru a măsura picăturile, folosiți o pipetă și păstrați-o la frigider.

Există o modalitate sugerată de a administra cura cu usturoi începând cu o picătură la micul dejun în prima zi și crescând cantitatea cu fiecare masă până la 25 de picături în ziua unsprezece. Continuați să luați 25 de picături pe masă până când tinctura este terminată. Nu uitați să agitați sticla înainte de fiecare utilizare și să luați tinctura în 1/2 cană de lapte care a fost încălzit la temperatura camerei.Această cură atenuează gripa și răceala comună, distruge paraziții intestinali, vindecă infecțiile fungice și bacteriene, întărește sistemul imunitar, încetinește procesul de îmbătrânire și poate atenua oboseala și tensiunea.

Persoanele care sufera de iritatii ale stomacului, ulcere digestive sau cele care iau anticoagulante nu trebuie sa efectueze aceasta cura, deoarece afecteaza direct procesul intern de digestie si circulatia sangelui.La fel, cei care nu pot tolera usturoiul crud nu puteau suporta cura tibetană cu usturoi. Este indicat să consultați un medic înainte de a efectua cura pentru a evalua și a indica dacă sunteți un bun candidat pentru a o urma.

loading...

Add comment