Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dulceata-de-patrunjel

Dulceaţa de pătrunjel – se ia pentru imunitate, inimă, dureri de ficat, rinichi, previne şi combate infecţiile

Pătrunjelul deține numeroase substanţe nutritive care ţin la distanţă mai bine de 70 de boli. O legătură de pătrunjel conţine: săruri minerale de calciu, magneziu, fosfor, sodiu, potasiu, sulf, mai mult fier decât spanacul, provitamina A şi vitamina C. Pătrunjelul protejează ficatul, calmează alergiile, tratează constipaţia, scade colesterolul şi protejează vasele de sânge.

Iată cum se prepară dulceața de pătrunjel.

Ingrediente:
-1kg de rădăcini de pătrunjel;
-1kg de zahăr;
-750 ml de apă;
-5 lămâi.

Mod de preparare:
Taie rădăcinile de pătrunjel în formă de rondele mici, pune-le să fiarbă în apă timp de 30 de minute, la foc mic, împreună cu zahărul.

Taie lămâile mărunt, cu coajă cu tot, apoi pune-le în vasul cu pătrunjel şi lasă-le să mai fiarbă încă 30 de minute.

Leacul întăreşte sistemul imunitar şi cardiovascular, dar este eficient şi în tulburări de nutriţie, în infecţii şi afecţiuni ginecologice, hepatice şi renale.

Cum se administrează.
Zilnic, consumă câte trei linguriţe diluate în ceai de gălbenele sau de coada-şoricelului, pe parcursul a trei-patru săptămâni. După o pauză de zece zile, poţi repeta terapia.

loading...

Add comment