Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Chirurg Cardiac: Dacă aveți peste 40 de ani, curățați-vă vasele de sânge. Este o chestiune de supraviețuire

Bolile cardiovasculare sunt cea mai frecventă cauză de deces în Polonia și în lume. În fiecare an, mai mult de șapte milioane de oameni mor din cauza asta!

Cauzele lor variază – vârsta, stresul, activitatea fizică scăzută, dieta slabă sau supraponderalitatea. Cu toate acestea, majoritatea bolilor cardiovasculare sunt asociate cu dezvoltarea aterosclerozei, care este cauzată de niveluri prea ridicate de colesterol din sânge.

Cum se curăță vasele de sânge de colesterol în exces?
Mai mult sau mai puțin după vârsta de 40 de ani, o astfel de curățare este chiar o necesitate pentru a evita problemele cu boli circulatorii.

Vă vom spune cum să utilizați ingrediente naturale și dovedite pe care le cunoaștem cu toții foarte bine: miere, ghimbir, usturoi și lămâie.

Mierea are multe proprietăți care promovează sănătatea, de asemenea, pentru sistemul nostru cardiovascular și imunitar.

Ghimbir – ajută la curățarea și întărirea vaselor de sânge, are un efect asupra nivelului de colesterol.
Știm cu toții proprietățile antiinflamatoare și antivirale ale usturoiului . În plus, normalizează tensiunea arterială.

Lămâia, la rândul său, întărește pereții vaselor de sânge și, datorită conținutului de vitamina E, previne formarea cheagurilor de sânge.

Aceste patru ingrediente, combinate între ele, au și mai multă putere. Descoperiți rețeta unui amestec care reduce eficient colesterolul și crește imunitatea organismului.

Ingrediente :

usturoi – 1 cățel
lămâie – 1 lingură de suc proaspăt
ghimbir – 1 linguriță de rădăcină rasă
miere – 1 linguriță
oțet de mere – 1 lingură
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele bine. Utilizați amestecul înainte de micul dejun și prânz. Nu depășiți trei doze pe zi!

Veți vedea efectele în decurs de o săptămână – această metodă naturală de casă va ajuta la scăderea colesterolului și la normalizarea tensiunii arteriale.

Amestecul poate fi păstrat la frigider până la 5 zile.

Sursa: https://batranete.com/chirurg-cardiac-daca-aveti-peste-40-de-ani-curatati-va-vasele-de-sange-este-o-chestiune-de-supravietuire/

loading...

Add comment